Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hotelarstwo |
Witam serdecznie! Zwracam się z prośbą o udzielenie mi podpowiedzi bądź pewnych informacji o hotelach w pobliżu Łomży, które posiadają uprawnienia dla praktyk uczniowskich. Niestety "BARANOWSKI" nie podpisze nowych umów i pilnie poszukuję dla Córki miejsca. Może ktoś wie coś o "FADOMIE" albo "ZACISZU" w Piątnicy? Trudno umówić się na spotkanie z Prezesami ów lokali. "POLONEZ", "LABIRYNT" odpadają już i "RETRO" :((. Za wszelką pomoc: DZIĘKUJĘ i pozdrowionka!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hotelarstwo |
Dzwonisz do szefa Fadomu lub jedziesz do nich i mówisz o co chodzi, mysle ze nie bedzie problemu, ewentualnie zapytaj w Rysiu.
|
|
Ja uczylam sie na hotelarstwie w Budowlance, w pierwszych latach, praktyki szkola na zalatwiala sama a w kolejnych my sami chodzilismy do hotelu gdzie chcemy piec praktyke i pytalismy o wolne miajesca a jak byly to juz dyrektor zalatwial wszystko. Ja mialam praktyki w LABIRYNCIE i jestem bardzo zadowolona. Inne kolezanki wyjezdzaly np. do Augustowa czy Warszawy (praktyki miesieczne) ale wszystko dyrektor zalatwial. (my tylko o wolne miejsca chodzilysmy pytac osobiscie). Na FADOMIE podobno troche ciezko, ale atmosfera i ludzie fajni a ZACISZE odradzam, nieslyszalam pozytywnych opinii
|
|
Do Rysia nie dzwoń, ponieważ właścicielka, pani Gosk, jest bardzo niesłowną osobą.
|
|
Witam . Tez skonczylem hotelarstwo i też stwierdzam że to szkola załatwiała praktyki. Jeśli chodzi o Fadom to ne jestem w stanie sie wypowiedzieć Jeśli chodzi o Zacisze to owszem napewno przyjmą jednak jest jedno ALE> atmosfera niemiła , pracownicy nadęci , a jedyne doświadczenie które tam zdobylem to mycie garów jesli o takie praktyki chodzi to cóż :) hehe zapraszamy do zacisza. W gromadzie mysle ze jest mozliwość dogadania sie odnosnie praktyk nawet jesli nie ma wolnych miejscówek. Jesli nie pozostaje zwrócić sie do dyrekcji szkoły ...Zaufanie to potega....
|
|
DZIĘKUJĘ PIĘKNIE wszystkim za dobre rady :)) Fajnego weekendu z atrakcjami budzącymi uśmiech i radość! Pozdrowionka!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |