Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
REKRUTACJA 2009 - TESTY DO POLICJI + PSYCHOTESTY |
Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji ( do szkółek policyjnych itp.)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: REKRUTACJA 2009 - TESTY DO POLICJI + PSYCHOTESTY |
!!!!!!!!!!!! CHWDP DLA SCIERWA !!!!!!!!
|
|
To nie Alegro tylko forum ogólne!
|
|
tumanie , 50000 razy był ten temat , czego sie podniecasz , masz to se miej i sieć na dupie
|
|
jebać ich, koleś chyba pomyliłeś adresy :) Forum to prawie bagno, ale nie zejdzie na PSY :) pozdro.
|
|
Nie wiem czy się orientujesz ale mamy taka Polską tradycję ... JEb....Ć policje !!!!!
|
|
Usłyszałem kiedyś że test multiselect czy jakoś tak to test który po pomyślnym zaliczeniu wykazuje że badany jest mało inteligentny? To prawda? Support Your Local Football Team.
|
|
Test w miare uplywu czasu zmienia swoja forme i jest zaadaptowany na wymogi jakie policja odczuwa narzucane przez spoleczenstwo i zmiany krajowe srodkowo-pobudkowe. Policja jest naszym ratunkiem , nawet ta co nie nosi munduru i nie jest policja,. Mozemy wybrac chaos panstwowy i 'burdy' uliczne czy rozleniwione-podnaszace na duchu spacery niedzielno-sniezne? Zapewniony dobry ruch drogowy czy wypadki lub wpadki nieprzemyslane?
|
|
Szaszu są policjanci i policjanci. Oczywiście że Policja jest potrzebna bez tego to byś na ulice nie wyszedł. Niestety są tacy co szkołe policyjną skończyli wrzucili takiego w suke i myśli że błyszczy i włada. Idzie też do Policji wielu tumanów przez układy. Uważam że młodym taka władza do głowy uderza i to oni są agresywni i prowokują. Właśnie do nich moim zdaniem odnoszą się skróty "ACAB" "(C)HWDP" "JP". Ogólnie Policji nienawidze ale Policjantów z powołania podziwiam. Support Your Local Football Team.
|
|
ooo hwdp dla ścierwa wez sobie chłopie puknij w czółko i się zastanów szczylu o co tu biega myślisz ze sobie posłuchasz HG firmy peji itp i jesteś wielkim fanatykiem pokolenia JP goście śpiewają ty ich słuchasz kupujesz gadżety oni na tym kasę trzepią a gdy przyjdzie co do czego dzwonisz na policje że cie pobili okradli. peja cyt. hajs jest środkiem nie celem,, to dlaczego bluzy itp są takie drogie skoro w tekstach mówią że to jest muza dla ludzi ulic których nie stać na nic śpiewem zarabiają na życie spoko ale zobacz na minusy
|
|
ooo hwdp dla ścierwa wez sobie chłopie puknij w czółko i się zastanów szczylu o co tu biega myślisz ze sobie posłuchasz HG firmy peji itp i jesteś wielkim fanatykiem pokolenia JP goście śpiewają ty ich słuchasz kupujesz gadżety oni na tym kasę trzepią a gdy przyjdzie co do czego dzwonisz na policje że cie pobili okradli. peja cyt. hajs jest środkiem nie celem,, to dlaczego bluzy itp są takie drogie skoro w tekstach mówią że to jest muza dla ludzi ulic których nie stać na nic śpiewem zarabiają na życie spoko ale zobacz na minusy
|
|
Policja powinna być przyjaciółmi normalnych obywateli niestety nie jest . Ja czasami czuje się bardziej bezpieczny nie widząc suki czy policjantów .
|
|
TESTY DO POLICJI POLICYJNE Z ODPOWIEDZIAMI - gg 6775028 testydopolicji@op.pl Witam przyszłych policjantów :) Posiadam wszystkie niezbędne materiały przygotowawcze do zdania egzaminu do Policji : ( do szkółek policyjnych itp.) , czyli : WSZYSTKO AKTUALNE !!! Nowy Test Wiedzy Ogólnej Odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego UWAGA !!! Jak tylko testy sie zmienia - opracuje nowe !!! PEWNE TESTY - ZERO BŁĘDÓW !!! NAPEWNO SIĘ NIE ZAWIEDZIESZ http://www.policja2009.fora.pl/testy-do-policji-2009,1/opinie-o-testach-itp,3.html tu pisza o moich testach Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Wiekszosc osob ktore sprzedaja testy sa oszustami, bo biora odpowiedzi z roznych forum i nie wiedza ze wprowadzaja ludzi w blad dajac testy z bledami !!! MOGE TO UDOWODNIC Ja moge przesłac moje przykładowe to sobie sprawdzicie(wybierzecie odpowiedzi ktore chcecie) SPRAWDZONE w 100% !!!! MOZECIE MI ZAUFAC !!! Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! Dodaje za darmo (dla niektorych bardziej cenne niz Test Wiedzy)!!! - MULTISELECT- pytania + zadania matematyczne + Opis(ogolny ,szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania+poradnik jak odpowiadac !!! - WYWIAD ZORGANIZOWANY i zasada działania - Pytania i odpowiedzi z lat poprzednich !!! - PORADNIK - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - WZOR PODANIA - WZÓR ŻYCIORYSU - przykładowe pytania które zadaje psycholog - program szkolenia REKRUT - jak przebiega komisja lekarska - jak przebiega test fizyczny - porady przez gadu gadu lub majla !!! - etapy postępowania kwalifikacyjnego - jak to sie wszystko odbywa itd i inne cenne informacje - od czego wogule zaczac jak chce sie isc do Policji (dokumenty,wnioski itp) !!! POLECAM !!! Jesli masz jakies pytania odnosnie rekrutacji, pracy w Policji itp to pisz , udziele Ci RZETELNYCH i SPRAWDZONYCH informacji. testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 SŁUŻE POMOCĄ 100% zadowolenia EXPRESOWA WYSYŁKA nawet w ciagu 5 minut !!! UWAGA NIE BIERZCIE NIE SPRAWDZONYCH U MNIE MACIE GWARANCJE SPRAWDZONYCH I PEWNYCH TESTÓW PRZEKONASZ SIE SAM USTAWA O PRAWACH AUTORSKICH: Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 (D.U. 1994/24/83) za naruszenie praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych tresci bez zgody wlasciciela grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1). Wszelkie prawa zastrzezone !!! Wszystko legalne - moge to udowodnic - Zawsze sprawdzajcie czy osoba posiada do tego Dzialalnosc Gospodarcza(odpowiednie PKD), jak tego nie ma to nie bierzcie od nich !!! 100% pozytywnych opinii www.policja2009.fora.pl www.testydopolicji.eu testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944
|
|
o ***** żal.pl normalnie jak się czyta komentarze takich młodocianych zjebów z pokolenia JP hehe banda cwaniaków a tak jak ktoś wyżej powiedział wpierdol dostanie coś mu ukradną to od razu biedaczek dzwoni po policje a skoro tak jeb... policje to se sami załatwiajcie takie rzeczy.... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |