Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Sobote o 17 |
Wszyscy na mecz!!!! ŁKS Łomża - Stomil Olsztyn !!! Sobota godzina 17 !!! Bilety po 7zł !!!Przyjeżdza 300 kibiców Stomilu !! !!!! Zabawa się skończyła przyjeżdża do Nas NAJLEPSZA EKIPA północno-wschodniej części Polski !!!! Pokażmy ŁOMŻYŃSKI CHARAKTER i godnie zaprezentujmy się na tym arcyważnym dla Nas spotkaniu. Stomil na 100% przyjedzie w nadkomplecie i ich doping będzie bardzo głośny, nie dajmy przekrzyczeć się na Naszym terenie !!!!! PEŁNA MOBILIZACJA WE WSZYSTKICH SZEREGACH !!!! http://i42.tinypic.com/30saro1.png http://i43.tinypic.com/atx737.jpg http://www.youtube.com/watch?v=DOI-V4REr-0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Sobote o 17 |
SZKODA CZASU
|
|
Spadaj na drzewo z tym swoim meczem. Ile jeszcze wątków o tym założysz?
|
|
Ile będzie chciał:) Support Your Local Football Team.
|
|
Tyle ile bedzie potrzeba musi byc nas cały stadion ! Pokażmy tym niedowiarkom !!! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Żebyście tylko nie zdemolowali stadionu, bo Olsztyn to krewkie półgłowki i pewnie wciągną was w zamieszanie. Piłkarsko mecz raczej do bani.
|
|
Konopandzia, Benny, i inne cipki niech zostaną w domu.. a i tak będą się pytać na forum "jaki wynik" hehe Jutro może być naprawdę dobry klimat, kilku moich znajomych studiujących poza Łomżą specjalnie przyjeżdża na ten mecz :) Nawet niekumaty sąsiad się pytał "o której w sobotę?" Namawiajmy znajomych, zapełnijmy stadion :)
|
|
Cipkę to chyba ma Twój stary.
|
|
Jak ciskasz na starych to przekreśliłeś się doszczętnie. Szkoda nawet klawiszy... Nie staje po niczyjej stronie ale wjeżdżanie na rodziców to szczyt chamstwa buractwa i znak rozpoznawczy dzieci internetu:) Support Your Local Football Team.
|
|
Popieram Cie D... Bez sensu dzieciak dorwie sie do klawiatury i mysli ze jest fajny... Ciekawe czy na realu tez by był taki kozak... A swoja droga zapraszajmy znajomych na mecz, bedzie ciekawe widowisko
|
|
popieram i zapraszam na Z18 w sobote o 17 :)
|
|
Szanowni kibice,a ja mam do was pytanie gdzie można kupić szalik naszego klubu?
|
|
w sklepie czapniczym na krótkiej ;) Po pierwsze wydeptuj własną ścieżke. Idź swoją drogą zamiast naśladować reszte.
|
|
w sklepie nie ma i zreszta nie wspieraj prywaciaza tylko wspomoz klubi i kibiców www.lks.4lomza.pl/forum tam zadaj to pytanie i ktos bardzo chetnie Ci napewno odpowie ! POZDROWIENIA DLA NORMALNYCH DUMĄ MIASTA ŁKS DUMĄ ŁOMŻY KIBICE ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Czym się podniecacie ? Dokopią wam 10:0 K******a gdzie jest admin że pozwala na te śmieci co 2 temat to łks. Macie swoją stronę to się zwołujcie a nie w*********cie ludzi. A najlepiej zróbcie to co wam wczoraj poradziłem : Zgłoście się do proboszcza niech ogłosi z ambony moherowe berety posłuchają dobrodzieja i przyjdą ,wtedy będzie w was moc niepokonanych. spiżdżać Cześki mam was dosyć.
|
|
ktoś coś spieprzaj na disco polo i tam się podniecaj
|
|
ogarnij sie ktos - cos , jak CI sie nie podoba to nie czytaj , jak by placili za rozsylanie spamu to bys byl bardzo bogaty , jezeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to milcz , jeszcze raz zapraszam na mecz :) wszystkich :)
|
|
Wolę 100 razy taki temat czytać,niż jakieś bzdety typu -gdzie włożyć kolczyk w nosek czy cipkę,gdzie lepszy kebab,a gdzie polo-disco.Na jutrzejszy mecz udało mi się namówić nawet moją" drugą połówkę",po raz pierwszy w tej rundzie.Pozdro dla prawdziwych kibiców i widzimy się jutro!!!
|
|
hehe prawidlowo u mnie nawet kumpel ktory w zyciu nie byl na meczu idzie :D hehe
|
|
Gratuluje wytypowania wyniku ktos-cos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |