niedziela, 01 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W Sobote o 17

Wszyscy na mecz!!!! ŁKS Łomża - Stomil Olsztyn !!! Sobota godzina 17 !!!
Bilety po 7zł !!!Przyjeżdza 300 kibiców Stomilu !!

!!!! Zabawa się skończyła przyjeżdża do Nas NAJLEPSZA EKIPA północno-wschodniej części Polski !!!! Pokażmy ŁOMŻYŃSKI CHARAKTER i godnie zaprezentujmy się na tym arcyważnym dla Nas spotkaniu. Stomil na 100% przyjedzie w nadkomplecie i ich doping będzie bardzo głośny, nie dajmy przekrzyczeć się na Naszym terenie !!!!! PEŁNA MOBILIZACJA WE WSZYSTKICH SZEREGACH !!!!

http://i42.tinypic.com/30saro1.png
http://i43.tinypic.com/atx737.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=DOI-V4REr-0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W Sobote o 17

SZKODA CZASU

Spadaj na drzewo z tym swoim meczem.
Ile jeszcze wątków o tym założysz?

Ile będzie chciał:)

Support Your Local Football Team.

Tyle ile bedzie potrzeba musi byc nas cały stadion !
Pokażmy tym niedowiarkom !!!

Łomża leży na Mazowszu !

Żebyście tylko nie zdemolowali stadionu, bo Olsztyn to krewkie półgłowki i pewnie wciągną was w zamieszanie.
Piłkarsko mecz raczej do bani.

Konopandzia, Benny, i inne cipki niech zostaną w domu.. a i tak będą się pytać na forum "jaki wynik" hehe
Jutro może być naprawdę dobry klimat, kilku moich znajomych studiujących poza Łomżą specjalnie przyjeżdża na ten mecz :) Nawet niekumaty sąsiad się pytał "o której w sobotę?"
Namawiajmy znajomych, zapełnijmy stadion :)

Cipkę to chyba ma Twój stary.

Jak ciskasz na starych to przekreśliłeś się doszczętnie. Szkoda nawet klawiszy... Nie staje po niczyjej stronie ale wjeżdżanie na rodziców to szczyt chamstwa buractwa i znak rozpoznawczy dzieci internetu:)

Support Your Local Football Team.

Popieram Cie D... Bez sensu dzieciak dorwie sie do klawiatury i mysli ze jest fajny... Ciekawe czy na realu tez by był taki kozak... A swoja droga zapraszajmy znajomych na mecz, bedzie ciekawe widowisko

popieram i zapraszam na Z18 w sobote o 17 :)

Szanowni kibice,a ja mam do was pytanie gdzie można kupić szalik naszego klubu?

w sklepie czapniczym na krótkiej ;)

Po pierwsze wydeptuj własną ścieżke. Idź swoją drogą zamiast naśladować reszte.

w sklepie nie ma i zreszta nie wspieraj prywaciaza tylko wspomoz klubi i kibiców
www.lks.4lomza.pl/forum tam zadaj to pytanie i ktos bardzo chetnie Ci napewno odpowie !

POZDROWIENIA DLA NORMALNYCH
DUMĄ MIASTA ŁKS DUMĄ ŁOMŻY KIBICE !

Łomża leży na Mazowszu !

Czym się podniecacie ?
Dokopią wam 10:0

K******a gdzie jest admin że pozwala na te śmieci co 2 temat to łks.
Macie swoją stronę to się zwołujcie a nie w*********cie ludzi.

A najlepiej zróbcie to co wam wczoraj poradziłem :

Zgłoście się do proboszcza niech ogłosi z ambony moherowe berety posłuchają dobrodzieja i przyjdą ,wtedy będzie w was moc niepokonanych.

spiżdżać Cześki mam was dosyć.

ktoś coś spieprzaj na disco polo i tam się podniecaj

ogarnij sie ktos - cos , jak CI sie nie podoba to nie czytaj , jak by placili za rozsylanie spamu to bys byl bardzo bogaty , jezeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to milcz , jeszcze raz zapraszam na mecz :) wszystkich :)

Wolę 100 razy taki temat czytać,niż jakieś bzdety typu -gdzie włożyć kolczyk w nosek czy cipkę,gdzie lepszy kebab,a gdzie polo-disco.Na jutrzejszy mecz udało mi się namówić nawet moją" drugą połówkę",po raz pierwszy w tej rundzie.Pozdro dla prawdziwych kibiców i widzimy się jutro!!!

hehe prawidlowo u mnie nawet kumpel ktory w zyciu nie byl na meczu idzie :D hehe

Gratuluje wytypowania wyniku ktos-cos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
praca
P.H.U. KURPIEWSKI Jan Kurpiewski zatrudni na stanowisko KIEROWNIK d.s. TECHNICZNYCH Wymagania: prawo jazdy, mile widziane wykształcenie wyższe techniczne. Osoby zainteresowane prosimy o składanie CV w siedzibie firmy - Łomża, ul. Strusia 9 (Osiedle Kraska) lub przesłanie na e-mail agnieszka.mokrzewska@phukurpiewski.pl z dopiskiem kierownik ds. technicznych.
agnieszka.mokrzewska@phukurpiewski.pl
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org