piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UWAGA KIEROWCY (właściciele aut)

Kliknijcie na link poniżej i zobaczcie co te k..wy z sejmu chcą zrobić, i wyraźcie od razu swój sprzeciw im więcej ludzi tym lepiej dla wszystkich

www.starszeauta.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UWAGA KIEROWCY (właściciele aut)

Wiecznie łatają dziure w budzecie, a skąd ta dziura? łatają sobie swoje kieszenie i najprosciej zedrzec z biednych,wiadomo kazdy by wolal autko z salonu a skoro sie jezdzi starszym autem tzn, ze tylko na takie stac-i jeszcze od tego podatek? potrafią człowiekowi podniesc cisnienie...

Najprościej siedzieć grubym dupskiem wysoko na stołeczku i zdierać pieniądze z prostych ludzi! "DZIURA W BUDżECIE" będzie i nie zniknie.póki te bezmózgie świnie grzeją stołki,najwięcej bandytów siedzi w sejmie!

mi gdzieś sie obiło o uszy że te opłaty mają wynieść od 200zł do nawet 3000zł dla starych samochodów
ale nie wiem czy to prawda

j23-znowu nadaje....

Uwazam,ze ogolnie to dobry pomysl
Trzeba to ale sprecyzowac
Nie sadze,ze beda to wszystkie Stare auta tylko stare diesle
I dobrze

...a co na to policja?

Podoba mi się taki zryw społeczny :) Oby więcej takich inicjatyw! Suweren rządzi ;) Miłego dnia!

ok niech bedzie ale niech dadza dopłaty do nowych aut,rolnicy dostają to my też powinniśmy z drugiej strony rolnik ktory wykonuje swoją prace starszym ciągnikiem niech placi 10 razy wiecej bo przeciez doplaty tak czy siak bieze

azaxxx

uf

zastanów się kto tu rządzi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org