Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA KIEROWCY (właściciele aut) |
Kliknijcie na link poniżej i zobaczcie co te k..wy z sejmu chcą zrobić, i wyraźcie od razu swój sprzeciw im więcej ludzi tym lepiej dla wszystkich www.starszeauta.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA KIEROWCY (właściciele aut) |
Wiecznie łatają dziure w budzecie, a skąd ta dziura? łatają sobie swoje kieszenie i najprosciej zedrzec z biednych,wiadomo kazdy by wolal autko z salonu a skoro sie jezdzi starszym autem tzn, ze tylko na takie stac-i jeszcze od tego podatek? potrafią człowiekowi podniesc cisnienie...
|
|
Najprościej siedzieć grubym dupskiem wysoko na stołeczku i zdierać pieniądze z prostych ludzi! "DZIURA W BUDżECIE" będzie i nie zniknie.póki te bezmózgie świnie grzeją stołki,najwięcej bandytów siedzi w sejmie!
|
|
mi gdzieś sie obiło o uszy że te opłaty mają wynieść od 200zł do nawet 3000zł dla starych samochodów ale nie wiem czy to prawda j23-znowu nadaje....
|
|
Uwazam,ze ogolnie to dobry pomysl Trzeba to ale sprecyzowac Nie sadze,ze beda to wszystkie Stare auta tylko stare diesle I dobrze ...a co na to policja?
|
|
Podoba mi się taki zryw społeczny :) Oby więcej takich inicjatyw! Suweren rządzi ;) Miłego dnia!
|
|
ok niech bedzie ale niech dadza dopłaty do nowych aut,rolnicy dostają to my też powinniśmy z drugiej strony rolnik ktory wykonuje swoją prace starszym ciągnikiem niech placi 10 razy wiecej bo przeciez doplaty tak czy siak bieze azaxxx
|
|
uf
|
|
zastanów się kto tu rządzi
|