Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog? |
Hej dziewczyny znowu poruszam ten temat ale opinie sie wciaz zmieniaja wiec mam pytanie prosze o opinie lomzynskich ginekologow poniewaz jestem z poza lomzy i nie mam pojecia gdzi i jakiego szukac, z gory dzieki za podpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog? |
Dr Leszek Poppe.Prowadził mi ciążę i jestem zadowolona.Przyjmuje prywatnie na Ks.anny
|
|
na Żeromskiego jest jeden prywatny,(facet) ten sam przyjmuje też w NFZ na polowej,koło ul.Moniuszki chyba na Wyszyńskiego też NFZ przyjmuje facet i kobieta i chyba na Wesołej prywatnie (kobieta). kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
A moja żona chodzi do Pijagina i jest bardzo zadowolona, nasza opinia na jego temat jest niezmiennie zadowalająca, sporo naszych znajomych chodzi właśnie do niego. Wszystkie są zadowolone.
|
|
ja proponowała bym dr. Załęską. jest bardzo sympatyczna i można się u niej rozluźnić i dowiedzieć konkretów.Polecam.
|
|
ooooo mój wcześniejszy post zniknął :)) czyżby admin był wielbicielem pana Poppe? :) polecam link: http://www.znanylekarz.pl/lekarz-23548-leszek-poppe-ginekolog-lomza.php
|
|
Ja polecam dr.Podeszwik-Malinowską przyjmuje na Wyszyńskiego i na Makowej.Fajna bardzo miła i sympatyczna kobieta która zna się za rzeczy.
|
|
ja polecam Pijagina swietny lekarz prowadzil ciaze i polecam go kazdej naprawde warto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |