Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
własnie wrocilem z miasta, znów hordy czeczeńcow na w.polskiego zaczepiajacy |
przechodniów jak ktos nie wierzy prosze sie teraz przejechac..CO ZA DEBIL ICH TU NASPROWADZAL I SPROWADZA DALEJ W TYM Z KATOWIC GDZIE SIE ICH POZBYTO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: własnie wrocilem z miasta, znów hordy czeczeńcow na w.polskiego zaczepiajacy |
Wszystkich do Czerwonego Boru
|
|
Re: własnie wrocilem z miasta, znów hordy czeczeńcow na w.polskiego zaczepiajacy |
za dużo ich Łomża jest za mała no i żeby jeszcze się tak nie panoszyli, a oni właściwie czują się pewniej niż my POLACY
|
|
i kolejny temat o czeczencach ehhh.... nie macie czegos ciekawszego? napiszcie petycje do P."Prezydenta" a nie pieprzycie na forum....i co myslicie ze "on" to czyta..ehh..glupie te wasze myslenie... POLSKA DLA POLAKOW! kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Ja tylko zacytuje tu fragment tekstu ze strony 4lomza.pl "Biją i okradają... Dzieci, dorosłych, a nawet starców... Tylko w ciągu ostatnich kilku dni policjanci zatrzymali pięciu mieszkańców Łomży podejrzanych o rozboje." Ich nie trzeba wysiedlić , ważne żeby nie było Czeczenów .
|
|
SD gdzie tu jest napisane ze to czeczency moze to tylko cwaniaki Łomżyniaki
|
|
Nie ma to tamto ma ich niebyć!!!!!!!!!!!!!!!do Czerwonego Boru z nimi i tam niech sie panoszą w lesie w środ zwierzat, to zabiedzona rasa która zachowuje sie jak bydło, jesli teraz nie zrobi sie z nimi pozadku to potem moze byc zapozno CENTRUM
|
|
dla mnie moga siedziec pod jednym warunkiem zero dotacji jeden wybryk z ich strony odrazy wpad policji na chate i won do siebie
|
|
SD to nie byla mowa o czeczenah jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Z tego co ja zrozumiałem, właśnie o to chodziło SD. "Ich nie trzeba wysiedlić , ważne żeby nie było Czeczenów ."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |