Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adam Pierończyk -koncert jazzowy |
Prawdopodobnie 1 marca ma być koncert jazzowy (jak w tytule).Fajnie tylko poszedłem kupic bilet a tu 40 zł !!!!!!!!!!!! Chyba Regionalony Ośrodek Kultury troszke przesadza. Nie tak dawno był świetny koncert Roberta Majewskiego w MDK-DŚT (ta sama klasa koncertu) i bilety były po 20 zł. Poza tym na RAZ DWA TRZY bilety były po 35zł i grali znacznie dłużej. Apel do Dyrektora Regionalnego Ośrodka Kultury - Panie!!! stuknij się...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adam Pierończyk -koncert jazzowy |
Acha! Jeszcze dodam że koncert odbywać się będzie w restauracji Retro. Ludzie!!!! Tyle się mówi że nie ma pieniędzy na kulturę że nie ma pieniędzy na organizowanie różnych koncertów. Po cholere robić to w restauracji kiedy Ośrodek Kultury ma swoją własną salę nawet dwie i świetnie by na tej sali wypadł taki zespół a co najważniejsze bilety byłyby tańsze a co za tym idzie więcej osób poszłoby na taki koncercik np Ja!!! A tak nie pójdę bo mi za drogo!!!! Kurde kto tam jest Dyrektorem? Czy to tak trudno zrozumieć przeciez to proste jak budowa cepa!!!!! Daleko nam jeszcze do XXI wieku!
|
|
ktos mysli o biznesie a nie o kulturze-dlatego bilety sa drogie aaaaaaaa moze kultura(muzyka) jest tylko przeznaczona dla "bogatych"Lomzyniakow?
|
|
ja nawet za darmo nie chciałbym tego słuchać Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Autor: łewap (---.lom.vectranet.pl) A tak nie pójdę bo mi za drogo!!!! Tak - w Warszawie pewnie taniej. A na serio - 40 PLN za taki koncert to niewiele. Daleko nam jeszcze do XXI wieku! Ano daleko, P. łewap, skoro tak trudno przychodzi zrozumieć, że i muzyk musi z czegoś żyć, a dyrektorowi ROK zależy, by jak najmniej dołożyć do tego interesu. Autor: szaszu (---.w92-128.abo.wanadoo.fr) aaaaaaaa moze kultura(muzyka) jest tylko przeznaczona dla "bogatych"Lomzyniakow? Bogatych łomżyniaków kultura interesuje tak, jak mnie disco polo. Przykładów nie będę podawać - osoby zorientowane wiedzą doskonale o kim mowa. Autor: papkarol (---.lomza.mm.pl) ja nawet za darmo nie chciałbym tego słuchać Tak, ściągnięcie z sieci pirackich MP3 Dody czy innego "twórcy" wystarczy...
|
|
Łewap coś mi się wydaje, że nawet gdyby bilety na Pierończyka kosztowały 20 zl, to narzekałbyś, że jest za drogo i powinny kosztować 10 zł. Taki z Ciebie fan jazzu, że widzisz wszędzie problemy- a to cena nie ta, sala też nieodpowiednia. A może wogole bilety powinny być "za darmoche"- tylko, że to też nie jest gwarantem, ze na koncercie się ktos pojawi- takie sytuacje już Łomża przerabiała. dream on
|
|
ja tam nie znam ale WARTO SIE UKULTURALNIAC POZNAWAC NOWE COS...wiec pojde chyba ze to w srodku tygodnia jak czesław spiewa... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
to idz na BOJS bilety tylko po 20zl :):):):):):)
|
|
Czesław Śpiewa w poniedziałek - 9 II. Pierończyk w niedzielę - 1 III.
|
|
niedziela duzo duzo lepiej:) dzieki za info:) "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
nie znam adama pieronczyka, co on spiewa?
|
|
Popatrz, posluchaj: www.myspace.com/adampieronczyk
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |