Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zyczenia dla szefów |
Życzę swoim szefom, panu Marianowi Jaszewskiemu i panu Janowi Bajno w nowym roku sowich poborów, i mnóstwa podwyżek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zyczenia dla szefów |
ja moim szefom tez zycze zeby mi dali podwyzke :P
|
|
do "lowca_snow" - przy takim kryzysie gospodarczym nie licz na żadną podwyżkę!
|
|
kama1 ja Ci życzę zajęcia miejsca szefów, wtedy rozwiążesz wszystkie problemy, a jak nie to dołożysz ze swojej pensji...
|
|
Ja swemu życze zdrowia, jest super! Co do kryzysu zrobiony jest sztucznie, by ludzie się nie burzyli o lebsze wynagrodzenie, giną tysiące ludzi z głodu i nikt nimi się nie przejmuje tylko wynikami na giełdzie, a kto naobiecywał baniek mydlanych?
|
|
a ja życzę swojemu , aby się nie zmienił , a wszystkim koleżankom i kolegom z pracy zdrowia i dobrej współpracy ps. acha i żeby nas ten kryzys jak najmniej dotknął
|
|
Kama1 ja tam nie chce nikogo bronić ani potępiać, ale pamiętaj, że z pustego to i Salomon nie naleje… Tym czasem życzę Wszystkim Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku, bez zawiści, zazdrości i głupiej pychy… Uśmiechajta się ludzie i nie narzekajta!!! :P
|
|
he he
|
|
A ja zycze wszystkim zeby ktoregos dnia obodzili sie w wojewodztwie lomzynskim.wszystkiego najlepszego w nowym roku.
|
|
Same przydupasy, tzw szefowie mogą rosnąć w piórka
|
|
fajne zyczonka...ha ha
|
|
A ja swojemu życzę żeby wreście wymienił tabor w zakładzie i żeby mu decha na łeb spadła i nie dostał ani złotówki ;-)
|
|
Do użytkownika ,<<OjciecR. >> Wiesz gościu dlaczego nie jestem ministrem zdrowia, powiem ci: Bo się na tym nie znam. Wyznaje zasadę : Jeśli nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz. I tego oczekuje od innych. A jeśli ma ktoś przerost ambicji nad intelektem, niech dopłaca z własnej kieszeni, jak to waść określiłeś. Pozdrawiam
|
|
Jak się koleżanko na czymś nie znasz to i nie rozumiesz, więc nie oceniaj pracy innych bo nie masz do tego kwalifikacji...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |