Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa szkoła na Poznańskiej |
Od pażdziernika zaczyna działać w Łomży nowa szkoła wyższa. Pierwsza państwowa i choć są na razie tylko dwa kierunki wiąże z nia duże nadzieje może rozwinie sie w przyszłości w łomżyńską politechnike? Choć bardziej prawdopodobne jest że bedzie kolejnym po "jańskim" i "agrobiznesie" tworem aspirujacym do miana uczelni wyższej z prawdziwego zdażenia. Ciekaw jestem opini studentów, którzy własnie zaczynają nauke w tej szkole.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa szkoła na Poznańskiej |
A co oni mogą powiedzieć skoro tam poszli , bo nie dostali się na coś poważniejszego. Na renomę każda uczelnia musi sama zapracować.
|
|
Nie jest powiedziane z gory, ze uczelnia będzie kiepska, chociaz takie opinie słyszę często. Jasne, że na renomę musi zapracować sama. Studenci oczywiście też, sami wyznacza po części poziom tego miejsca. A opinie? Ilu studentów tyle opinii. Za kilka lat zobaczymy. Pozdr. Kasia
|
|
Ty To Fajnie Ze będo szkoły Naucze sie cos wreście....Żart. <Jedziemy Po Zioło>
|
|
Nie wiem i pewnie na razie tego nikt nie wie jak będzie wyglądała nauka w tej szkole, ale mi już na wstępie nie podobał mi się nabór. A ściślej rzecz ujmując to nabór pracowników może i był tradycyjny, ale selekcja i dobór w moim mniemaniu pozostawia wiele do życzenia (niestety znów o sobie dały znać niektóre "siły wyższe"). Od razu sobie zastrzegam, że to moje prywatne i subiektywne spostrzeżenia i nie dotyczy pracownilów dydaktycznych. Ciągle nie mam czasu, ale muszę tam pojechać i osobiście powiedzieć pani sekretarce żeby nie robiła z ludzi idiotów. Po rozmowie kwalifikacyjnej wszystkich zapewniała, że za tydzień zadzwoni i poda odpwiedź jaka by ona nie była. Oczywiście zero odzewu z ich strony, więc po dwóch tygodniach sama zadzwoniłam, pani powiedziała, że kadra jeszcze ostatecznie nie utworzona, ale na pewno zadzwoni jak pozna jej ostateczny kształt. Na dodatek potraktowała mnie oschle, z przekąsem przypomniała mi, że to szkoła ma do mie zadzwonić, a nie ja do niej. Myślicie, że zadzwonili? Na ch*** do raju - od tamtej pory minął ponad miesiąc. Robią z ludzi idiotów. Może nie powinnam tego pisać, ale sobie to właśnie przypomniałam i się zdenerwowałam. A jutro tam pojadę i osobiście tej pani powiem co myślę o jej postępowaniu. Pewnie będzie paliła głupa. Bo żeby było jasne to nie mam żalu, że mnie tam nie przyjęli, bo mam inną pracę, ale mogliby dorosłych ludzi traktować poważnie.
|
|
A jakie to kierunki ????
|
|
wlasnie, jakie tam są kierunki?
|
|
zarzadzanie i informatyka :D *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Słyszałem, że od przyszłego roku mają być jeszcze filologie: angielska, rosyjska i niemiecka, ale nie jest to sprawdzona wiadomość... _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |