Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedszkole nr 7(chyba) juz nie istniejace... |
Czy mógłby mi ktoś pomóc? Chciałabym wiedzieć czy jest to dokładny numer przedszkola , który podałam w temacie. Chodzi mi o przedszkole znajdujące się niegdyś między blokami na ulicy polowej, na przeciwko starego Szpitala. To taki mały wolno stojący domek, w tej chwili jest nie czynny albo znajduje się tam jakaś instytucja. Jeżeli ktoś pamięta bądź uczęszczał do tego przedszkola ,proszę o odzew , gdyż bardzo mi zależy na tym by odtworzyć kilka wspomnień. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedszkole nr 7(chyba) juz nie istniejace... |
Tak,to było przedszkole nr. 7 :) Cudowne,dawne czasy. Mój email podany jest w profilu,jak coś to pisz .
|
|
też tam chodziłem naprawdę pięknie wspominam tamten okres a najmilej to wspominam panią Marię i panią Ewę ...
|
|
tez tam chodzilam. z rok temu to wybyrzyli i wybudowali inspekcje pracy
|
|
tez tam chodzilam:)
|
|
też tam chodziłem. Miła atmosfera była. Szkoda że już go nie ma. BTW nie wyburzyli go tylko wyremontowali.
|
|
Też, tam chodziłam, i pamiętam te przedszkole... Tak to "siódemka". Fajne czasy tam spędziłam, szkoda, że tylko należałam do grupy na rano :-/ A moim opiekunem grupy była Pani Dorotka K. :) I ach... Nie zapomnę mojego problemu z napisaniem literki "M" <LoL>. A w jakich rocznikach byliście??
|
|
hee tez tam chodzilem:P przedszkole nr 7;p rocznik chodzenia to było hmm 95?:P ...Zaufanie to potega....
|
|
Właśnie też tam chodziłam i wogole chcialam sobie przypomniec pare osob z przedszkola , nawet na naszej klasie probowalam czego kolwiek ale tam sa wszystkie przedszkola tylko naszego nie ma. ! Ja najmilej wspominam zapach tego duzego pokoju z zabawkami i tego duzego konia co tam stal hehe i pamietam ze nie chcialam jesc marchewki hehe i bal przebierancow hihi i moj plecaczek biedronke a na gorze tylko maluchy mialy zajecia prawda? chcialabym znalezc kogos z mojego rocznika.
|
|
z ktorego jestescie rocznika?
|
|
ja chodzilam tam w roku 1994... chyba.... a pamietam dokladnie ze w sali stal fortepian:)
|
|
Na górze maluchy były :-) To prawda. LoL Madziuś, tam gdzie fortepian stał to ja się bawiłam - HeHeHe :-) Ja nie nawidziłam herbaty pić, bo za słodka była :-( Do tej pory nie lubie słodzonej herbaty :-P Uraz z dzieciństwa - HeHeHe :-) Ja rocznik hmm... chyba 1994/1995 albo 1995/1996 - nie pamiętam aż poszukam zaraz dyplom, bo mam <RoTfL> Shiloh, a ten duży pokój to chyba u dzieci był co 8 godzin spędzały w przedszkolu :-/ A te szatnie :-) Ach...
|
|
Ja jednak do przedszkola chodziłam w okresie 09.1995 do 06.1996 :-P Grupa ranna Pani Doroty K. funky 002, może się razem uczyłysmy :-P
|
|
ja wlasnie nie pamietam czy to byl rocznik 94 czy 95 ale raczej z 94 na 95 bo jestem 87 rok a dyplomu nie mam:( a tam gdzie stal ten duzy kon to ja sie tam bawilam hehe
|
|
odswierzam ja nie pamietam jak sie moja pani nazywala
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |