Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za mała kase etat w SP 10 |
Jak masz troszke kasy i jestes bezrobotna to daj mala lapoweczke dla P.Dyr Sp 10 i juz pracujesz ja tak zrobilam i pracuje.polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za mała kase etat w SP 10 |
jezeli mowisz prawde to podaj swoje imie i nazwisko
|
|
to ciesz się teraz tymi 700zł/ms
|
|
to juz pani dyrektor bedzie wiedziala kto to napisal jesli to prawda uwazaj bo moze nie dlugo juz za to popracujesz....
|
|
a ja na ten wasz etat mam wy...bane:D trzeba bylo nie isc na pedagogike i nie miec takich problemow bigi2004
|
|
ta mirka12 to jakaś siksa, która zapewne wylądowała u p. dyrektor na dywaniku i szuka zemsty... ewentualnie wrabia jakąś nauczycielkę, która już drugiego dnia szkoły władowała jej pałę...heh.. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
bądź się mści na dyrektorce szkoły np. zwolnieniem bliskiej dla siebie osoby, a teraz chodzi i pomawia tą osobę
|
|
a może jej chodziło o to ze dała łapówkę "dupą" :D
|
|
Hurra, niech zyje korupcja. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Oczernianie ludzi na forum to ulubione zajęcie niektórych... Ochyda Na marginesie - "łapówkodawca" też jest przestepcą;)
|
|
I oczywiście konto stworzone dla jednego postu... Mam nadzieję że ktoś Cię namierzy i zapłacisz ładne odszkodowanie. Nie pozdrawiam ciebie (specjalnie z małej litery) natomiast pozdro dla reszty
|
|
to napisz chociaż "resztę" z dużej ;)
|
|
ale to fakt że tam są jakieś przepychanki. Basen w remoncie, a przy jego obsłudze pracowało kilka Pań. Najczęściej mających już jakieś zabezpieczenie (renta, wcześniejszy zasiłek) i co się okazuje te dalej pracują, zwolnienia objęły te co nie mają nic. przypadek? Jak się okazuje jest to 7/8 etatu co nawet nie przysługuje zasiłek dla bezrobotnych. A Pani Dyrektor twierdzi e będzie zasiłek przez rok. Cała ta 10 to jeden szwindel. Coś na ten temat wiem, bo miałam problem z zapisaniem tam dziecka do szkoły. Pani Dyrektor mówi że jest przyjęte, jak się okazuje to nie. (poszłam z nadzieją ale bez prezentu) polecam omijać tych ludzi z daleka wielkim łukiem.
|
|
Pani dyrektor chodzi o klasę integracyjną, wydarzenie z końca sierpnia br. Jak chce się pani ze mną spotkać i porozmawiać jestem do dyspozycji. Nie ukrywam się.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |