czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie do użytkowników internetu w Vectrze

Mam pytanko, czy ostatnio nie mieliście kłopotów z usługami internetowymi w tej sieci?

Strasznie wolno mi chodzi internet od pewnego czasu (w stosunku do poprzednich miesięcy). Sprawdziłem wszystko co mogłem, ba, nawet posunąłem się do reinstalacji systemu. Bardzo dobrze jest tylko w nocy, poza tym raz słabiutko raz całkiem nieźle. Może ktoś mi coś podpowie?

Z gory dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie do użytkowników internetu w Vectrze

Też miałem podobnego typu kłopoty strasznie mnie to denerwowało zdarzyło mi to już się dwa razy dzwoniąc do firmy stwierdzili że to u mnie coś nie tak bo unich wykazuje wszytko OK Ale jakoś tak samo z siebie to się z czasem poprawiło kwestia 4 dni.Zrób restart modemu i podepnij pod inny port USB.

u mnie podobnie
w VECTRA rto już oczywista oczywistośc.

------------------------------------------------------
Pzdr. dla normalnych.

vectra i problemy chleb powszedni. dlatego od nich uciekłem :)

od miesiąca internet u mnie chodzi ledwo ledwo!

U mnie chodzi bardzo dobrze. Czasem nawet dwa razy szybciej. Potwierdzam, często problem wynika z bałaganu w komputerze użytkownika. O legalności oprogramowania, nie wspomnę.

u mie tez chodzi bardzo dobrze, a czasem nawet szybciej. radze zrobic porzadek z kompem. z vectra jestem 3 lata i nie moge powiedziec zleo slowa

ja przezedłem do istr i jest 100 razy lepiej no i taniej :D

;)

System legalny, pełny format dysków, reinstalacja systemu oraz restartowanie modemu wykonane. Jednak jest gorzej niż było onegdaj.
Niemniej dzięki za pomoc. Jutro udam się do Vectry - może coś się w okablowaniu pochrzaniło.

Pozdrawiam

Na marginesie - w nocy wszystko chodzi jak szalone. Czyli, w moim mniemaniu raczej nie u mnie jest problem, tylko u dostawcy usługi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org