Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
perspektywy rozwoju? |
witam potrzebuj informacji na temat perspektyw rozwoju klubu sportowego! obojętnie jakiego po prostu muszę napisać taki rozdział w swojej pracy a nie mam koncepcji jak to napisać jeżeli coś macie jakieś informacje na ten temat to prosze o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: perspektywy rozwoju? |
Perspektywa Duma Miasta! KSP KSP KSP...
|
|
o tym już napisałem:)
|
|
Ja moge zaproponowac Ci napisanie coś na temat koszykówki:) hehe:) od wielu lat najpierw w minikoszykówce, potem kadetach i juniorach, Łomża plasuje sie bardzo wysoko:) i tak jest co roku:) nawet dla przykładu ostatnio chłopaki wygrali 2 turnieje ogólnopolskie, a niestety nikt oprocz portalu Prostozlomzy o tym nie napisał.. a na 4lomza cisza. Jak chcesz coś wiecej to pytaj sie:) a postaram sie odpowiedziec;p pzdr:) "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
|
Hehe:) akurat nie ich miałem na myśli:) ale o nich też możesz napisać. Chodziło mi o turniej w Wyszkowie i Kętrzynie:) http://prostozlomzy.pl/koszykowka/dziewiatka-najlepsza-w-ketrzynie-i-wyszkowie.html Przesyłam link:) pzdr:) "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |