Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
star wars |
szukam książki star wars zemsta sithów autor matthew stove może ktos ma nie moge znalesc w księgarni dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: star wars |
w Łomży głównie ludzie mają dwa cele: jechać do Anglii na zmywak lub pobić kogoś pod dyskoteką. myślę, że się nie dowiesz o tą książkę. Chociaż wyjątki się znajdą Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
no jeszcze mozna sie tu dowiedziec gdzie kupic najlepsze masło w miescie albo która kosmetyczka obcina profesjonalnie paznokcie..:) a co do ksiazki to moze allegro ci pomoże bo w łomżyńskich ksiegarniach tylko kościele robia furore i zadnych innych niema
|
|
Hej, Mam po angielsku: STAR WARS EP III - Revenge Of The Sith Graphic Novel.pdf STAR WARS EP III - Revenge Of The Sith - film DVD Poszukuję następujących książek (po angielsku): autor Jack Vance 1. Araminta Station 2. Big Planet 3. The Languages of Pao 4. Green Magic "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |