Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Multimedia |
Witam! Wiem ze juz byl ten temat na forum,ale chcialbym sie dowiedziec jak aktualnie przedstawia sie sprawa internetu!Mianowicie chodzi mi czy: -najwazniejsza sprawa czy nie ma zerwan kilkusekundowych i czy wogole sa jakies zerwania w dostawie internetu -jaka opcje wybrac zeby plynnie dzialalo -wogole co sadzicie o tym internecie tzn. wady i zalety Z gory dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Multimedia |
kopytko -------------------------- running with scissors
|
|
Jak masz pisać "wogole", to od razu pisz "wogle" albo "google". -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A ty nie masz co robic tylko siedzisz i poprawiasz innych!Intyligent ***** sie znalazl
|
|
moze nie ma, musi miec? -------------------------- running with scissors
|
|
szkoda pieniedzy na multimedie :P poczatkowo mialem ist, potem przez 2 miesiace szybsza byly multimedia, z umowa meczylem sie sporo czasu, teraz znow mam ist i nie wiem jakim cudem nie dostawalem wczesniej nerwicy ;D ! co?
|
|
trąbka
|
|
Ja mam już od 3 lat i nie narzekam.Pewnego czasu bo burzy chwilowo nie było internetu i telewizji,zgłosiłem usterkę telefonicznie i jeszcze usłyszałem podziękowanie za to że zgłaszam.Nie minęło pół godziny i wszystko wróciło do normy.Miało to miejsce w tamtym roku,okazało się że sprawcą był piorun. Znam kilka osób co mają internet od innego dostawcy i z tego co wiem to w razie problemów są kłopoty. Na prędkość też nie ma co narzekać,jest zgodna a nawet wyższa niż w umowie. br1
|
|
ja tez mysle ze trabka -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Korzystam z Multimedii już kilka lati nie zauważyłem żadnych chwilowych przerw. Raz, czy dwa, po jakichś burzach były małe przerwy. Prędkość zgodna z umową. 49 zł za 1Gb/s z bezterminową umową to chyba nie jest zła oferta na dziś, jak na Łomżę. A jak mało korzystam (do 0,5 GB w miesiącu) to mam opłatę 5 groszy za miesiąc. Wiem, że ceny spadają, dlatego zaletą jest umowa bezterminowa. Zawsze można ją wypowiedzieć lub zmienić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |