poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Transmisja meczu w Zibim ?

Mam pytanie, czy do tej pory w "Zibim" można było obejrzeć transmisję z meczów Polskiej Ligi ? Jutro zapowiada się ciekawy mecz Korona-Wisła, a niestety nie mam możliwości obejrzenia go nigdzie indziej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Transmisja meczu w Zibim ?

przez neta

tak w zibim zawsze meczyki sa puszczane

A zobacz niewiedziałem chodze tam ale akurat nie zdarzyło mi się być tam jak był jakiś meczyk.

tak trafiales zawsze jak bylem to byly puszczane meczyki tak wiec polecam bar mila atmosferka i kulturka

A gdzie ten "Zibi"? Jak sie POLSAT z TVP nie dogada to przyjdzie wszystkie mecze z EURO w klubach i pubach oglądać. Może to i lepiej. Jeszcze dziś pamiętam jak w kilkuset chłopa darliśmy się na meczu POLSKA-NIEMCY w VIP-ie. Doping był na maxa. I wszyscy na "biało-czerwono" !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

na meczyki to tylko do klubu, swietny klimacik

szkoda tylko, ze tak mało miejsca jest w Zibim, ciężko gdzies usiasc podczas meczu

Peter w kilkuset chłopa w VIPie? Buehehehe to chyba jeden na drugim stał/siedzial :D

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym skur******* w tej dolinie..."

Ados:
Transmisję oglądaliśmy w tym żółtym namiocie "WARKA" na świeżym powietrzu, w ogródku piwnym.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org