czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szyba golf 4

witam.Chciałem się dowiedzieć,czy wie ktoś gdzie mogę kupić tylna szybę do golfa 4?Ile może ona kosztować,oraz jaki zakład sie tym specjalizuje?Otóż dzisiaj jakąś godzine temu jechałem ul.Śniadeckiego i jakis młot(nie będę używał innych epitetów bo szkoda słów na takiego głąba)rzucił mi czyms w szybę,w wyniku czego poszła w drobny mak...........A propo,koleś weź zrób coś takiego dla taty w samochodzie.....wierzę że nie masz odwagi.....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szyba golf 4

za prymo jest zaklad w ktorym wypieniaja szyby i sprzedaja

szyba okolo 250 zł. i wymiana 120 zł

słuchaj,możesz mi podać jakis konkretny namiar?

jedz od strony prymy w kierunku BP i patrz sie na lewą strone, znajdziesz napewno, bedzie szyld

1.evelin wjazd na przeciwko starego Andaro.2.kraska auto szyby

z Kraska mialem do czynienia - solidna firma.

aha ,dzieki chłopaki.Są jeszcze wporządku ludzie.Dobrej nocki zyczę

a co do szyb to dzisiaj (napewno nie zbieg okolicznosci) widzialem pobite szyby na przystankach, jeden obok centrum 4plus a drugi obok skrzyzowania w piątnicy, ta sama banda moze i twojego golfa zalatwiła

Maciek,wiesz to raczej nie te cwaniaczki,ja jechałem w tym czasie kiedy to sie stało.Pewnie komuś za mało wrażeń.A co do przystanków to viekawe jakby smarkaczy złapali,czy wtedy by ich energia rozpierała.....

jedz na kraske.w evelinie maja podrobki a jak wezmiesz z kraski to bedziesz mial pewnosc ze oryginal,chyba ze nie robi ci to roznicy

Wiesz,jeżeli nie ma dużej róznicy to chetnie wezmę oryginał,jutro,w zasadzie dzisiaj zadzwonie i zapytam co i jak-mam nadzieje że jutro sie zrobi,bo z taką naturalną klima to się nie bardzo jeździ

G... prawda ani kraska ani ewelin nie mają orginałów, obaj biorą z firm, które nie mają nic wspólnego z orginałem, robiłem w tych firmach, jeden poziom wykonania, kraska troszkę drorzsza.

orginał szybę to można kupić w ASO za ok 1tyśka, w Evelinie mają Nordglas a na Krasce Pilkington te drugie trochę droższe

Robrob wiec co o tym sądzisz?Dzwoniłem,nowa szyba 300 +100robocizna.Czy mozna na nich polegać?

Ja równiez polecam Kraske :)

heheh jak sniadeckiego to pewnie te kozaki z pod smietnika (swoja droga co za miejsce spotkan)

anonimowiec te kozaki,to sie nadaja na drzwi do lasu.Dla mnie to CIOTY przez duże C.

chyba że to nie oni........ach ta Polska

Sory,poniosło mnie

ja ostatnio wymieniałam szybe w polówce na Krasce i jestem zadowolona. mialam wczesniej odprysk od kamienia i kleili mi w evelinie.mialo sie nie rozejsc....mialo :) pojechalam potem do nich a pan Justyn wyparl sie,ze to nie u niego bylo robione.ja rozumiem jakby to bylo po roku czasu,to moglby i nie kojarzyc,ale po miesiacu?!

szukalas polsrodkow to dostalas!

lukasz 1984 - ten ktos rzucil w szybe specjalnie? przeciez to szczyt bezmyslnosci ,jak se pomysle ,zebym wiozla swoja roczna coreczke z tylu i jakis palant by mi tak zrobil to mnie krew zalewa na sama mysl

raczej przypadkowo nie było.Pytałem się znajomego mówił że tylna szyba ot tak sobie nie pęka.Pewnie że ktoś specjalnie zrobił.niewiem czy pamiętacie,ale kiedys mi się o uszy obiło że gdzieś na przykoszarowej rzucali czymś w samochody.Kiedyś pamiętam że skakali po samochodach na parkingu.Brak mi słów.........................

xana,też mam fotelik z tyłu.Naszczęście siostrzenicy w nim nie było

tylko nogi z dupy powyrywac, nawet sobie nie zdaja sprawy z tego co robia ,narazaja ludzi swoja bezmyslnoscia na niebezpieczenstwo i dodatkowe koszta

Witam
Potrzebuję jakiegoś linka lub strony gdzie bym mógł znaleść książkę serwisową do golfa IV
Posiadam od nie dawna VW 1.4 v16.
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Golf IV

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org