Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna podwyzka w Multimedii |
Po raz kolejny w tym roku od 1 maja Multimedia podwyzsza ceny swoich abonamentow. Czy Prezes Lipski nie powinien zaczac rozgladac sie za nowym operatorem telewizji kablowej? Dlaczego mieszkancy osiedla Perspektywa nie maja wyboru operatora?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna podwyzka w Multimedii |
Lipski nie zrobi nic, dopóki ma z tego kasę...po co mu nowy operator skoro ten dobrze płaci? To się ***** do prasy nadaje...wogóle w perspektywie niezłe cyrki odchodzą, ale kto co z tym zrobi...? Samowola, beznadzieja i złodziejstwo... Myślę więc jestem?
|
|
I bardzo dobrze jeśli jej członkowie tylko na forum umieja ubolewać a cykorzą aby pójść i stanowczo zrzadać ogłoszenia przetargu na operatora sieci kablowej to niech ich doją zgodnie z wymogami UE. Spółdzielnię tworzą członkowie i nikt im nie zabrania myślec ale jeśli sami nie chcą to myśli za nich prezes a oni w dowód wdzięczności głosuja na niego jak koreańczycy na Kim Ir Sena, obecnie Kim John Ila. Ponąc i jednym i drugim jest dobrze.
|
|
Pora chyba zmienić operatora chłopcy :)
|
|
najlepiej zmienic prezesa.!!!i to szybko !!!mieszkancom chyba odpowiada skoro po tylu donosach jeszcze nieposzli do prokuratury,???zresztą tam tez sa sami umoczeni kolesie ''komuchy'',
|
|
zmienic operatora - na jakiego, jezeli jest tylko jeden :(
|
|
... mysle ze pan prezes Lipski powinien sie zastanowic nad wpuszczeniem konkurencji dla Multimedii.
|
|
tak, myślę ze to by zniosło ceny. A zresztą, teraz już do Unii wejdziemy, i zapowiadają obniżenie o kilka % telekomunikacji i usług internetowych. Huraaaa
|
|
e tam, trza zmienić operatora. Jest tyle do wyboru !!! Po co ta gadka !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |