Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Progrem z grafa pod madrivo |
Siemka All Posiadam grafe Geforce Go 7300 i jak sciagne sterowniki i je zainstaluje w konsoli to pozniej nie moge uruchomic trybu graficznego moze wiecie jak z tego wyjsc??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Progrem z grafa pod madrivo |
? Stary przyjdz jutro z Laptopem na spotkanie organizacyjne LLUG. Cos poradzimy. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Dodam ze mam identyczna grafe w lapie i wszystko smiga. Posiadam dzialajace sterowniki pod te karte. Szczegoly masz tutaj. Wygospodaruj chwile i zobaczysz rezultaty. A swoja droga, zalecam przejscie na SUSE. Szczegóły tutaj: LINK DO PORTAL: LLUG -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
a jakie błędy zwraca Xorg? wklej mi tutaj zawartość pliku /var/log/Xorg.0.log ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Cienszko mi wkleic zawartosc bledu poniewaz mosiał bym wszystko przepisac i pozniej znow pisac czemu uwazasz loosac zebym przeszedl na OpenSuSe czym sie one roznia ?? Moze podasz linka lub nazwe pliku jaki sciagneles bo mi chodzi zeby byly efekty 3d i klonowanie ekranu
|
|
nie kumam, a nie możesz zrobić kopii loga po błędzie i potem przekleić tutaj jego zawartości? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
albo po prostu znajdz linijki z błędami i je wklej :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
bogus007 jesli przyniesiesz jutro lapka na spotkanie, a resztą już my się zajmiemy. a czy przypadkiem podczas instalacji sterowników nie wyskoczył jakiś błąd np. że brak kernel-sources?
|
|
Siema all Juz ustawilem ze system widzi grafe dobrze tylko nie moge wlaczyc akceleracje 3d i wyjscia na zewnetrzny monitor
|
|
musisz podczas włączania komputera już mieć wtyczkę TV wpiętą do lapka. A do zmieniania wyjścia obrazu służą klawisze Fn+F5 (u Ciebie jest pewnie inaczej) akcelerację 3D jakpamiętam uruchamia się w DrakConf
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |