Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urząd Skarbowy, a majątki bandytów |
Hehehehe, Lomza zada Yam'y az do jednostki:D Kto za?:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urząd Skarbowy, a majątki bandytów |
Powodzenia :D:D Dziwi mnie nawet fakt, że o coś takiego pytacie... to poprostu zwykła ściema i naciąganie ludzi
|
|
a ja słyszałam, że yamę mają przenieść do hal na bawełnie, bo tu za mało miejsca i cześka powiększą o konie i yamę. Z tego co mi wiadomo to nie są zainteresowani robieniem czegokolwiek w łomży i po wakacjach ruszają z lokalem w ostrołęce,
|
|
hahahaha najepierw musial bys wiedziec co to jest poziom a dopiero potem podejmuj dyskusje. A czy bylem w klubie? Czy Ty byles w klubie? Raczej nie i smialo to pisze skoro Twierdzisz ze dziewczyny z jamy ubieraja sie modnie i to jest postep i to jest na topie. Max klub w jakim mogles byc to piwnica kolo dworca czy jak tam ona sie teraz nazywa. Tam jest twoj poziom kolego. heh
|
|
Ja napisalem juz: „PKP Przewozy Regionalne” spółka z o.o. jest największym w Polsce przewoźnikiem kolejowym, wykonującym przewozy pasażerskie, w ramach obowiązku służby publicznej Prowadzimy: *przewozy regionalne pociągami osobowymi i pospiesznymi, *przewozy międzywojewódzkie pociągami pospiesznymi, kursującymi między większymi miastami i regionami turystycznymi w kraju, *przewozy międzynarodowe w ruchu dalekobieżnym i przygranicznym, *przewozy pociągami na indywidualne zamówienia, *obsługę transportową imprez i uroczystości o charakterze masowym, *współpracę z innymi przewoźnikami w zakresie: - wzajemnej sprzedaży biletów, - bieżącej informacji pasażerów, - obsługi technicznej taboru. Widzisz cos tutaj o ruchu towarowym? A wlasnie ta spolka jest jedna z dwoch spolek kolejowych uczestniczaca w rozmowach. Ta spolka nie swiadczy uslug przewozow towarowych. Poz taym jest juz temat na forum. mario
|
|
Ktory koniec swiata? Tyle ich juz bylo... Stracilem rachube...
|
|
Na wakacje http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673
|
|
Z tego co widać na mieście spoty są przeważnie na parkingu Gości Oczywiście miałem na myśli parking Gośki. :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jeśli phobia jest klientem Rampy to zapewne nie jest orginalny, bo to jak sama nazwa wskazuje lokal dla VIP-ów, a nie dla pospolitego ruszenia. Pisząc, że zaciągnie języka u kosiora jednoznacznie wskazuje wśród jakich to orginałów się obraca. Aspirujesz do miana VIP-a, a z ciebie zwykła CIP-a
|
|
Kurcze tak to jest- najpierw zaczęło się od personalnych ataków na Bodzia i Piotrka, teraz jest jazda na Phobie, a nawet Kosiora, który wogóle nie ma żadnego związku z pubem, a co do yamy to jest to jeden z nielicznych ludzi w tym mieście, który miał ambitny plan podniesienia poziomu w tym lokalu i stworzenia tam czegoś w ogólnopolskim stylu. Cóż szkoda Lala, że tego nie zauważasz i nie doceniasz.
|
|
pewnie Sroku z okazji DNI ŁOMŻY przy akompaniamencie ŁOK i wykładów IPN zrobi striptiza i pokaże ile zarobił na szwindlach łomżyńskich inwestycji drogowych. lol. mario
|
|
przez trase torunska
|
|
jak torunska dojedziesz do wilenskiego to jestes mistrz. :D Jedz trasa torunska z marek, na rondzie zeslancow prosto, przez grojecka prosto, jak konczy sie banacha w prawo w zwirki i wigury i juz.
|
|
a nie bliżej na Krywlany?
|
|
Smutne (II liga) znów nie będzie przez piłkarzy na nic kasy w Łomży - to studnia bez dna. Jakby te pieniądze co zostały z miasta wyskrobane na piłke przeznaczono na pozostałe sporty to mielibysmy dopiero piękne imprezy w Łomży. Poza tym kiedy zostanie np. Łomza połączona z lasem Jednaczewskim - przeciez to dobrze pokierowana rekreacja w Łomży jest przyszłością a nie stawianie na jedną kartę - piłke nożną ):
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |