niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
klakierzy 4ŁOMŻA

faktycznie, byłem przekonany ze jest inaczej :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: klakierzy 4ŁOMŻA

Ode mnie też byś kopa dostał za taki numer ;) Za kogo Ty sie uważasz?za agenta CBA? haha

rudy błazen z druhem

zielony market na spółdzielczej, chyba że jeszcze gdzieś, a co ma do tego ul. kołłątaja? plotki plotki:)))

piszesz....

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 26-01-08 15:45

ze swoich źródeł policyjnych wiem, że przy zielonym markecie znaleziono powieszonego chłopaka, ponoć mu ktoś w tym pomógł...

ktoś Ci odpisał...

Autor: IzUńKa=] (---.elomza.pl)
Data: 26-01-08 17:43

Jakieś niedokładne te "żródła policyjne":P Osienmastolatka powiesili na Kołłątaja w jednym z tych "meliniarskich" bloków w piwnicy. Szkoda... młody chłopaczek...

a ty....

Data: 26-01-08 17:56

dlaczego nie dokładne? zielony market jest w pobliżu, tak obrazowo to przedstawiłem, zaraz byś chciała dokładny adres...

i stały Twój text...

Data: 26-01-08 18:15

schyl się do miecza:) co ci sie nie podoba?

Janku a może chwila refleksji dobrze Ci zrobi ?!...
...z mapką Łomży w dłoni.

Jak chcesz kogos zachecic to napisz jakies szczegoly,a nie tak tylko impreza 40zl i nikt nie wie o co chodzi!

Malachit, co ty mi imputujesz? nazywasz mnie kłamcą i krętaczem?:)))

to na ileosob moge liczyc to jakiejs strzelanki konkretniejszej boja i moj brat chcier.lismy nsie ppostrzelac teroszke /...x] a nie ma z ki\\kikm tu w lomzy jest6 tylko kilka moich znajomych ktorzymaja sprzey ASG ...

Treść jest ukryta

Moje zdanie w tym temacie jest takie. Po co szukać? Spróbować, jeśli się nie uda to może lepiej poszukać innej pracy? Nic na siłę. Ten kto nie ma predyspozycji do takiego rodzaju pracy - pracując tam na siłę, szczęślliwy raczej nie będzie. Wszystko ma swoje plusy i minusy. A po co uszukiwać samego siebie?

http://p2mforum.info/ z tego forum ciągnij.

Kogoś nieźle pokręciło z tymi podwyżkami, widocznie taka jest strategia naszego ratusza, by jak najmniej dzieci chodziło do przedszkola, w wyniku braku kasy na opłacenie, co spowoduje zamknięciem naturalnym kilku przedszkoli w nowym roku szkolnym BRAWO! Współczuję osobom, które zostaną zwolnione z zamkniętych przedszkoli!

Nie lubię pączków a poza tym nie chce byc gruby !

antek, ty to chyba z biedronki, bo tak na ten zielony market najeżdżasz...:))) a co ma twoja wiara z faktami? schyl się do miecza i nie kozacz...

"Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl)
Data: 29-01-08 13:52

ale jest sens porownania bmw e46 316 z powiedzmy 2003 i lenosa 1.6 z 2003?"

to nie jest ta sama klasa, a poza tym e46 to dużo nowsza konstrukcja...

należałoby raczej porównywać Nubirę do e36...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

sory chciałem byc fajny.. ale nie wyszlo ;]

peter: jak to Ci sie nie podoba Polska liga to nikt nie każe Ci jej oglądąc, lubisz mecze lig zagranicznych? masz od tego polsat sport i polsat sport extra, niestety nie da sie zrobić sie tak żeby wszystkim dogodzić

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły na ostatki?

Zapraszam na Serwer ip: 77.79.210.74:27471 haslo: cs ilosc slotó:18 Serwer z @Gamapad.pl

Witam Wszystkich!!
mam pytanie: który salon w Łomży proponuje miła fachową obsługę (wywiązuje się z zawartych z nimi umów)?
Co sądzicie o Salonie Vanessa na Długiej??
pozdrawiam

juz bylo na forum uzyj szukajki

dee_jay_alex mam dla Ciebie kilka dobrych rad; wyślij dziewczyny do Premiera Pawlaka niech zaprotestują przeciwko ochronie z Yamy albo zakradnij się dzień wcześniej do tego niedobrego lokalu i ogłoś strajk okupacyjny lub głodówkę. Ja to Cię nawet trochę rozumiem szykowałeś i pucowałeś się cały tydzień żeby zabrać miłość swojego życia na ostatki do tego niedobrego lokalu, a tu taki wstyd - niedobrzy ochraniacze niedobrego lokalu nie wpuścili Cię do środka. Na co dzień pewnie zgrywasz przed swoja laska wielkiego cwaniaczka, a tu taka kompromitacja - było pobić tych wszystkich ochroniarzy - niech maja za swoje. Tylko Ty nie masz jaj, bo gdybyś je miał to nie płakałbyś tu teraz, że Cię nie wpuścili to tego niedobrego lokalu z niedobra ochrona itd. - sam w ten sposób się kompromitujesz.

Uwaga do tego pana o gejowskobrzmiącym nicku: loveley sam chyba byleś naćpany, dziewczyna wprawdzie była wstawiona, ale nie stwarzała zagorzenia dla nikogo - no chyba, ze dla Ciebie, bo Ty i kobieta - ale to by było niesmaczne.

to ja pierwszy :)
trzeba coś z tym zrobić, albo niedługo zaczniemy myśleć nad perpetum-mobile...

Wiesz dla przeciętnego BLMa bycie Łomżyniakiem to zaden zaszczyt ale dodatkowo to czysta strata finansowa, musiałby płacić większe podatki, koszt wymiany dokumentów, opłaty za wywóz śmieci, staraciłby(przynajmniej rolnik) około 3 tys, zokazji dopłat, a potem jeszcze dowiedziałby się że za jego sprzedane jakieś tereny kupiono kawałek bezwartościowego torowiska.....itd. Sprawa jest prosta skoro nikt nie chce tego połączenia to nie ch będzie jak jest a panu Brzezińskiemu dać zamknięte pomieszczenie mapę i kredki i niech zdobywa tam okolicę, Polskę amoże nawet świat...

Bartes może masz coś do BLM-ów ???

mysle ze gdyby w yamy mogli wejsc ludzie wylacznie od 21 lat byloby tam wiecej kultury...

zly_człowiek ty weś wypier.... z tymi swoimi opiniami.oni niech się wezmą za to co jest naprawdę ważne a chodzi mi o to co wymienił autor tematu który wymienił i tak nie wszystkie planowane działalności.

to sie odezwali prawdziwi faceci.. z jajami.. <lol2> takie wyzywanie dodaje wam meskosci?:]

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org