poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miało być lepiej. Wszystkim! Jest:: rugi unijne, pruskie czy tuskie???

heh Sebo19 mam już partnera, być może na całe życie :p chce kupić, a nie pozyczać, żeby na inne okazje tez była :) ale dzieki za pomoc ;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miało być lepiej. Wszystkim! Jest:: rugi unijne, pruskie czy tuskie???

To byłaby miła historia...

Miłość przez 4lomza...

Bimbo !

dzieki za info :)

Treść jest ukryta

Widocznie kiedy mnie strzyże, to ma dobry humor, bo zawsze jestem z fryzury od Adama zadowolona.

A czy jakiś program imprezy jest już ustalony (koncerty, aukcje, konkursy itd), czy ma być jedynie zbiórka pieniędzy przez wolontariuszy?

Na zorganizowanie dużego koncertu na "Muszli" lub Starym Rynku jest trochę za późno. Ale myślę, że wzorem ubiegłych lat, małym nakładem sił, można by było zorganizować dyskotekę w Ekonomiku oraz koncert rockowy w Bonarze. Poza tym, w niedzielę, kiedy będą zbierane pieniądze, można pomyśleć o znaku firmowym łomżyńskiego sztabu, czyli „wesołym autobusie” jeżdżącym po całej Łomży i okolicy za datki na WOŚP. To również dałoby radę, raczej bezproblemowo, załatwić w MPK.

ajtam ta wosp nie jest potrzebna wogle hehe

Na pewno nie rozumiesz.

I nadal mam nadzieję, że jeżeli już zapłaci, to poprosi w zamian o metrykę.

Pozdrawiam.

Wszystko tylko nie Polonez. Polonez to najgorszy "wyrób" Fabryki Samochodów Osobowych na Żeraniu w Warszawie. Bardzo słabe blachy, które szybko zżera korozja, fatalny układ kierowniczy (spróbuj nim zawrócić na wąskiej ulicy), bardzo paliwożerny, nie mówiąc już o "trochę" archaicznym wyglądzie. Jeśli chcesz kupić tani ale solidny samochód pięciodrzwiowy polecam Ładę Samarę, ewentualnie Skodę Favorit.

Oczywiście z marek zachodnioeuropejskich masz większy wybór ale tu cena automatycznie wzrasta kilkukrotnie.
Aha. Nie kupuj starej wersji Opla Vectry lub Audiu "cygara" bo tymi samochodami jeździ już cała Łomża... :)

anonim18

Mam do sprzedania Poloneza z gazem na chodzie .Sprzedaję bo kupiłem sobie autko z Niemiec.
Zgłoś się na GG-5079817

dzięki Fallen Angel

Jak taka akcje to najlapiej na Starym Rynku tylko w godzinach szczytu :D dobrze by było jak ktos by to uwiecznił np. na fotkach lub filmik http://www.youtube.com/watch?v=DPSl0EozM0k&eurl= to fajnie wyszło można by tez takie cos zrobic...
Eragon91 moje gg jak co to 7889552

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org