Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MirRobDer ODPOWIADA - BEZ PYTAŃ! |
Kolego "SieRa", wiaty same się nie postawiły. Ktoś spowodował, że w końcu pojawiły się te ładne wiaty. Ja uważam, że podziękowania należą się szefowi jednostki czyli Bogusławowi Szczechowi. R. Cz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MirRobDer ODPOWIADA - BEZ PYTAŃ! |
DO HaveSomeBrain powiedziales, ze nie popierasz tego co oni robia - OK. Co wiemy o rajdach pytasz? Nie bede odpowiadal za innych, ale odpowiem ze siebie - troche wiem na ten temat :). Nauczcie sie jezdzic. A ty potrafisz?? Mialem przyjemnosc skorzystania z mozliwosci pojedzenia z kierowca, z Akademii Bezpiecznej Jazdy i powiem Ci, ze calkiem dobrze wypadlem i wcale przez to nie czuje sie zbyt pewnie na drodze, bo wiem, ze jezdze dobrze, ale ktos inny troche gorzej i moge na niego trafic. I skad moge wiedziec, ze to nie bedziesz, ty?? Nie osadzaj innych po wygladzie i nie czuj sie zbyt pewnie, bo droga to nie gra, tu naprawde gina ludzie. A jesli ktos ma ochote sie wyszalec to bardzo dobrze ze robi to za miastem, z dala od ruchu miejskiego, bo chyba nie chcialbys zeby robil to w miescie. A moje zdanie na temat tego wszystkiego jest znane. Pozdrawiam. --- PGG
|
|
OK Panie Robercie. Niech będzie. Wiaty są ładne i faktycznie ktoś je wybrał, ktoś zamówił, ktoś ustalił gdzie będą stały i wreszcie ktoś dopilnował, żeby stanęły. Jestem pewien, że ten ostatni element na 100% jest zasługą Dyrektora Szczecha. Jak pamiętam, jeszcze w ŁKS-ie był b. dobrym zarządcą. Nie chcę dyskredytować udziału Dyrektora w całym przedsięwzięciu, ale uważam, że nie on jeden zasłużył na podziękowania. Może trochę za ostro napisałem i faktycznie zabrzmało to jakbym całkowicie dyskredytował Pana Szczecha. Tak nie jest. Dzięki Panie Bogusławie i dzięki Wam wszyscy, którzy mieli w tym swój udział. Poreg
|
|
ej ludziska jak organizujecie wyscigi dla wtajemniczonych to chociaz SLONIA powiadomcie to cos nagra na kamerkie albo zeby ktos foty robil czy cos !!!!
|
|
DaSto nie masz chetki na swoja strone internetowa. poza tekstami moglbys umieszczac tez zdjecia (bardzo jestem ciekaw zdjecia Krawczyka-mowiles ze zeskanujesz od tego goscia z baru) wspominales tez ze pracujesz w gazecie, nie ma jej odpowiednika w internecie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |