Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ocena Atrakcyjności Inwestycyjnej Łomży - pomożcie zarządowi (i sobie)! |
160_w rondo ... !!!! ... a z ronda regularną sześćdziesiątką karawanem z bajerami prosto do Marczyka na Przykoszarową... ejjjoooo ejjjjjooo howajta sie hłopaki bo psy jado --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ocena Atrakcyjności Inwestycyjnej Łomży - pomożcie zarządowi (i sobie)! |
jado goście jado koło mego sadu do mnie nie zajado bo ni mam posagu to i hola hola la to i hola la (muzyka kurpiowska) Aż się same nogi rwą do tańca - do pierwszego palenia gum (czyt. zelówek) :P Tiger
|
|
Hej sierra thx za podrowienka i dla wszystkich maniakow wyciskania konikow
|
|
Bardzo podobają mi się nowe wiaty MPK, które pojawiły się ostatnio na przystankach. Są schludne, takie po prostu poprawne, jak ubranko szyte na miarę. Jako znawca też branży daję 9 punktów w skali do 10. Nie wiem, czyj to pomysł, więc gratulację składam panu Bogusławowi Szczechowi - dyrektorowi MPK. Boguś, zrobiłeś fają rzecz. Gratuluję i pozdrawiam. Robert Czapla
|
|
wczoraj czyli 08.12.2003 ok godz 21 byly wyscigi dla tyvh co chcieli sie scigac i bylo na co popatrzec bo bylo ok 20 startow i 2 godz fajnej zabawy bylo bezpiecznie bo nie bylo l duzo ludzi a wszyscy stali za startem bo mety nie bylo ale juz niedlugo drugie a gdzie na nowo otwrtej A1 he he he he i to najlepiej od strony D...... he he he he pozdrowionka dla tych co byli i sie dobrze bawili, bawili sie bo nie bylo policji a i bylo naprawde bezpiecznie "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |