Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
jeżeli takich kiboli ma Jaga to pozostaje parsknąć śmiechem buahaha: twarzowiec buahahah: kolejny: metropedał: o typ buahahah: Maciuś z Klanu buahahaha:
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Marus odnośnie rektutacji mógłbym pisac Ci cały dzien :) Wiec jednak zrezygnuję. Widzę że kilku forumowiczów dało Ci juz dobre rady (gośc 333,Łomżan) ale najlepiej jak pójdziesz do najbliższej Komendy Miejskiej/Wojewódzkiej w Twoim mieście (nie wiem czy jesteś z Łomzy) i tam w Wydziale Kadr wszystkiego sie dowiesz :) Powodzenia na nowej ,"niebieskiej" drodze życia... :):)
|
|
czy moglby mi ktoś napisać (najlepiej szczegółowo) co się działo w śledziowie???tzn....z tymi siekierami Zbych
|
|
Greatest_DeMoN po pierwsze nie w Milicji tylko w Policji ,a po drugie wystarczy średnie wykształcenie... Pozdrawiam
|
|
He ;) Trzeba było poprosić o szlauf ;]
|
|
Zaczepiste szprychy tam dzisiaj spotkałem:
|
|
"stokrotka to jedne z najladniejszych tego typu obiektow i mam nadzieje ze ten nowy obok bedzie przynajmniej w polowie tak ladny" Szczególnie piękna w tym budynku jest ta biala bryla wystajaca z ponad dachu. Psuję kompletnie wygląd całego budynku. A co do nowego sklepu, to nie wiem czego się spodziewacie po kauflandzie. Przecież to będzię kolejny blaszak, tak jak obiekt biedroniki na ul. Legionów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |