poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re:

jeżeli takich kiboli ma Jaga to pozostaje parsknąć śmiechem buahaha:

twarzowiec buahahah:

kolejny:

metropedał:

o typ buahahah:

Maciuś z Klanu buahahaha:

Odpowiedz na tę wiadomość

Re:

Marus odnośnie rektutacji mógłbym pisac Ci cały dzien :) Wiec jednak zrezygnuję. Widzę że kilku forumowiczów dało Ci juz dobre rady (gośc 333,Łomżan) ale najlepiej jak pójdziesz do najbliższej Komendy Miejskiej/Wojewódzkiej w Twoim mieście (nie wiem czy jesteś z Łomzy) i tam w Wydziale Kadr wszystkiego sie dowiesz :) Powodzenia na nowej ,"niebieskiej" drodze życia... :):)

Re:

czy moglby mi ktoś napisać (najlepiej szczegółowo) co się działo w śledziowie???tzn....z tymi siekierami

Zbych

Re:

Greatest_DeMoN po pierwsze nie w Milicji tylko w Policji ,a po drugie wystarczy średnie wykształcenie...
Pozdrawiam

Re:

He ;) Trzeba było poprosić o szlauf ;]

Re:

Zaczepiste szprychy tam dzisiaj spotkałem:

Re:

"stokrotka to jedne z najladniejszych tego typu obiektow i mam nadzieje ze ten nowy obok bedzie przynajmniej w polowie tak ladny"

Szczególnie piękna w tym budynku jest ta biala bryla wystajaca z ponad dachu. Psuję kompletnie wygląd całego budynku.

A co do nowego sklepu, to nie wiem czego się spodziewacie po kauflandzie. Przecież to będzię kolejny blaszak, tak jak obiekt biedroniki na ul. Legionów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org