Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem.... |
Jeśli o mnie chodzi to i tak nie będe słyszał co się tam dzieje, także niech warczą. waldek 27 Nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić.???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem.... |
Verbe ściągnął sponsor główny czyli Browa Łomża i to on za to płaci. Taki jest ich sposób na promocje, i Klubowi nic do tego.
|
|
Ludzie co Wy chcecie od urzędu miasta.Przecież oni są przygotowani na II ligę. W pierwszej kolejności rok temu zrobili boisko treningowe po drugiej stronie ulicy -bardzo dobra płyta trawa tak zielona że aż miło patrzeć,a równiutkie jak stół bilardowy(boiska do tej pory niema). Druga to modernizacja stadionu -przetarg ogłosili chyba z pół roku temu,prace na dniach się skończą.(Urząd marszałkowski w styczniu już obiecał drugie tyle kwoty co da miasto Łomża.Urzędnicy z miasta tak zwlekali z kasą na modernizacje i całą winę zwalali na Urząd marszałkowski .Przez nich (darmozjadów Łomżyńskich z urzędu miasta) terminy przetargów przeciągneły się o kilka miesięcy . Trzecia to parkingi.Włodarze Naszego miasta są przegotowani i otwarci na kibiców z całego regionu.Zrobili fajny parking przy muszli wyłożyli kostką brukową zawsze te 100 samochodów wejdzie.(nic kompletnie nie myślą -póżniej zakaz parkowania na całej ulicy Zjazd i z bani tacy z nich geniusze Czwarta sprawa to kasa.Cały samorząd Łomżyński doszedł do wniosku że przez ostatnie 2 lata najwięcej promocji dla miasta dał ŁKS.(bardzo dobre wyniki ,Rekordowa seria wygranych ,duże frekfencje kibiców na meczach w Łomży.W związku z awansem klubu na zaplecze OE postanowili wykorzystać na dalsze promowanie miasta.Zagospodarowali kasę i postanowili wspomagaż drużynę kwotą 40 tys.miesięcznie.(JESZCZE JAKBY MOGLI TO BY ZABRALI) Miasto nie zrobiło nic ,kompletnie nic chociaż już od ponad roku był temat II ligi w Łomży.
|
|
zagadka |
HAŃBA to zachowanie kibiców !!!! Po co oni wogóle poszli na ten mecz ? Fakt grali Nasi strasznie, ale kibice są od tego aby wspierać drużynę a nie zachowywać się jak zgraja debili WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD !!!! KUSZCZAK NIE DAJ SIĘ !!!!!! cdn...
|
|
W Baltica Travel mają busy i chyba jakiś gościu w taxi bis
|
|
Rafałek:Wtedy było 3 miejsce ale powiedz szczerze czy teraz równiez wierzysz że bedzie 3 !!?? <lol2>
|
|
Łewap....od Górskiego...Z szacunkiem do ciebie.... ale trzeba okazać szacunek zmarłemu!! cdn...
|
|
Aż strach pomyśleć co by było gdyby bramkarz Kolumbii gał w ataku na 2 bramkach na pewno by się nie skończyło ahahahahahaa o lol Dziękujemy Janasowi
|
|
Rozumiem ze wiekszosc Szalikowcow słucha hip hopu ale ten rodzaj muzyki chyba niebył by najbardziej odpowiedni na taka okazje. cdn...
|
|
Włąsnie co do rasiaka to niekomentuj bo zesie sie go usrali... wcale dobry piłkarz a jesli wam niepasuje to poprostu wasz problem. ale niemusicie go obrazac go na publicznych forach typu Onet, itp. :] niemowie akurat o was tylko konkretnie o kibicach. Jelen zagrał dobre 20 min. :] A Dudek no moze i powinien jechac ale juz trudno co sie stało to sie nieodtsanie. Franek NIE. Powtarzam POŁ Roku bez GOLA> rudy błazen z druhem
|
|
racjonalista ja niby jestem optymisto ale z to załogo to naprawdę wiele nie zawojują tego jestem pewien. Możecie mieć nadzieje i wiarę, tego wam nie bronie eheh no ale spójrzmy prawdzie w oczy z czym do ludzi ;] Rafalek to jak o 4-6 piwek??? na tyle na pewno stać mnie ;]
|
|
Pesymiści piłkarscy i kibice z Bożej Łaski, trener św.p.Kazimierz Górski w trumnie przewraca się słysząc Wasze biadolenia, bo Sam na własnej skórze odczuł krytykę takich znawców piłki nożnej. Poczekajcie z krytyką po mistrzostwach. Pozdrowienia cdn...
|
|
Od Kazimierza Górskiego to morze sie odczepmy. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
zapomniałem dodać, że właściciel tego merca może wkrótce zaskoczyć nas jeszcze bardziej niespotykanym okazem o ile w/w merc występuje w liczbie ok. 20 w Polsce to restaurowane bmw coupe [modelu niestety nie znam] jest jeszcze bardziej unikalne
|
|
smiech na sali.. I oni chca jechac na mundial .. haaa chyba meczz telebimow ogladac.. cdn...
|
|
Niektóre wypowiedzi naszych piłkarzy po tym meczu: Jacek Bąk: Po tym, jak potraktowali nas dziś kibice, mogę jedynie stwierdzić, że w Chorzowie powinny odbywać się koncerty, a reprezentacja niech gra w Warszawie. Ireneusz Jeleń: Szkoda też, że publiczność nam nie pomagała. Mam nadzieję, że kibice wybaczą nam tą wpadkę i będą z nami na dobre i na złe. Mirosław Szymkowiak: Publiczność ma prawo gwizdać i wyrażać swoje niezadowolenie, ale nie powinna witać gwizdami piłkarza wchodzącego na boisko, jak to było w przypadku Grześka Rasiaka. Artur Boruc: Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy powinniśmy się żegnać. Odstawili lekką wieś. Michał Żewłakow: My byliśmy słabi, a publiczność dostroiła się do naszego poziomu. Po tej porażce zostaniemy pewnie sami. Jesteśmy z Wami, Polacy jesteśmy z Wami… ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |