sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
aktywno¶ć

Kiedy¶ był jeszcze za jednostk± wojskow±, a wła¶ciwie budynkiem, w którym jest klub garnizonowy przy alei Legionów... Tylko nie wiem czy, je¶li jeszcze jest, wojsko pozwala korzystać... Można spróbować przecież.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: aktywno¶ć

Kanał jest tez za torami jak sie wjezdzalo tam od strony lomzyczki od terrazytow , kiedy s byl ale teraz nie wiem

Zbych

Je¶li Waćpanna ozdobna jest, to... ja....
A je¶li nie to też ja, bo przy mnie nawet kto¶ nieozdobny wygl±da rewelacyjnie.

Cieszę się, że fotki podobaj± się komu¶. Jak by kto¶ chciał zobaczyć, jeszcze kilka zdjęć z tegorocznej pielgrzymki to zapraszam do galeryjki http://guziec.hi.pl/foto/pielgrzymka

Pozdrawiam wszystkich maszeruj±cych w tym roku.

Każda wyższa uczelnia państwowa lub prywatna uchwał± swojego Senatu ustala wysoko¶ć czesnego na każdy rok akademicki. Studenci wybieraj± wariant płatno¶ci: za rok, za semestr lub wariant miesięczny. W WSA najbardziej popularny jest wariant podziału czesnego na 12 jednakowych rat choć korzystniejsze ze względu na zniżki s± inne formy płatno¶ci. Wszystko zależy od studenta.
Maciej

Do samej kostki Terrazytu nic nie mam, nawet nie wiem, kto naprawdę j± produkuje bo jako produkt jest całkiem dobra, ale PIOTRZE - czy zauważyłe¶, że nie o to tu przecież chodzi?
To jest tak, że do produkcji broni także nic nie mam do chwili, aż zacznie kto¶ do mnie celować - nad±żasz?
Smuci mnie trochę:..."nich tn± i tak zapomn± o tym"... O nas też zapomn± kiedy¶, a więc czy w ogóle warto żyć?(do "on")
Pozdrawiam.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Kefas
Gotowe przepis znajdę na opakowaniu budyniu.
Nigdy nie pisałem,że chcę szczegółów. Od przyszłego Prezydenta oczekuję koncepcji, strategii i planu działania .
Dzięki za przeniesienie dyskusji.

space

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org