Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
aktywno¶ć |
Kiedy¶ był jeszcze za jednostk± wojskow±, a wła¶ciwie budynkiem, w którym jest klub garnizonowy przy alei Legionów... Tylko nie wiem czy, je¶li jeszcze jest, wojsko pozwala korzystać... Można spróbować przecież.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: aktywno¶ć |
Kanał jest tez za torami jak sie wjezdzalo tam od strony lomzyczki od terrazytow , kiedy s byl ale teraz nie wiem Zbych
|
|
Je¶li Waćpanna ozdobna jest, to... ja.... A je¶li nie to też ja, bo przy mnie nawet kto¶ nieozdobny wygl±da rewelacyjnie.
|
|
Cieszę się, że fotki podobaj± się komu¶. Jak by kto¶ chciał zobaczyć, jeszcze kilka zdjęć z tegorocznej pielgrzymki to zapraszam do galeryjki http://guziec.hi.pl/foto/pielgrzymka Pozdrawiam wszystkich maszeruj±cych w tym roku.
|
|
Każda wyższa uczelnia państwowa lub prywatna uchwał± swojego Senatu ustala wysoko¶ć czesnego na każdy rok akademicki. Studenci wybieraj± wariant płatno¶ci: za rok, za semestr lub wariant miesięczny. W WSA najbardziej popularny jest wariant podziału czesnego na 12 jednakowych rat choć korzystniejsze ze względu na zniżki s± inne formy płatno¶ci. Wszystko zależy od studenta. Maciej
|
|
Do samej kostki Terrazytu nic nie mam, nawet nie wiem, kto naprawdę j± produkuje bo jako produkt jest całkiem dobra, ale PIOTRZE - czy zauważyłe¶, że nie o to tu przecież chodzi? To jest tak, że do produkcji broni także nic nie mam do chwili, aż zacznie kto¶ do mnie celować - nad±żasz? Smuci mnie trochę:..."nich tn± i tak zapomn± o tym"... O nas też zapomn± kiedy¶, a więc czy w ogóle warto żyć?(do "on") Pozdrawiam. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Kefas Gotowe przepis znajdę na opakowaniu budyniu. Nigdy nie pisałem,że chcę szczegółów. Od przyszłego Prezydenta oczekuję koncepcji, strategii i planu działania . Dzięki za przeniesienie dyskusji. space
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |