czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekarze i prawnicy UJAWNIAJĄ szokujące FAKTY ws. eksperymentów medycznych na niemowlętach!

Hej ludziska, wiecie czemu rząd tak szykanuje "kiboli"?
No powiedz czemu jak takiś mądry.(rzekł jakiś moher z tłumu)
Bo przejawiają treści prawdziwie patriotyczne.
Co Ty pier**lisz? (krzyknął ktoś z tyłu)
Wytłumaczę to wam w ten sposób:
Załóżmy, że gra Polska z Rosją, jest meczyk i jest fajnie pięknie, no i w pewnym momencie ktoś z ruskich sprowokował Polaka.
(Te, Polska gra słabo i nigdy nie pokona naszej potęgi)
Jako, że polscy "kibole" są fanatycznymi patriotami i nie dadzą sobie pluć w twarz, zwłaszcza potomkom bolszewickiego ścierwa, na odpowiedź z ich strony nie trzeba długo czekać, zaczyna się jatka, a do akcji wkracza 3 strona konfliktu, którą ja nazywam ZOMO, są to synowie SB wspierani przez własnych synów z antify, w akcji ginie kilku ruskich z ręki ZOMO, kilku "kiboli" zostaje złapanych, kilku idzie do szpitala i paru ginie. Stąd nasz "kochany" rząd zwykł mówić na patriotów z boiska "Naziści i kibole"

Dlaczego?(pyta zaciekawiony starzec)
A no dlatego, że była tam antifa, która jak to zwykle bywa, lubi wspierać lewacki rząd w takich akcjach.

Rząd wyczuwa już od dawna, że lud chce wyjść na ulice, jak wiadomo "kibole" byliby bardzo potężną "bronią" w walce z rządem, gdyż są fanatykami i za ojczyznę są gotowi oddać życie. Nie boją się starć z policją, nie boją się oberwać w łeb, wyznają ściśle określone zasady. Wyznają prawo pięści. Są takimi samymi patriotami jak AK czy ludzie którzy walczyli podczas wojny z najeźdźcami.

Ludzie, rząd zaczyna się nas bać i prowadzi z nami "zimną wojnę"
Podwyższa wiek emerytalny, szykanuje patriotów z boiska, którzy kochają nasz kraj, wymyśla Brunona K. Kolejne afery, wywala ludzi na bruk, podwyższa ceny i vat, pokazuje, że ma pozwolenie na broń i szafy pełne arsenału tylko dlatego, że chce nas zastraszyć, żebyśmy przypadkiem nie zrobili powstania.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekarze i prawnicy UJAWNIAJĄ szokujące FAKTY ws. eksperymentów medycznych na niemowlętach!

Gdzie w Łomży najtaniej i dobrze jakościowo można wywołać zdjęcia?

Re: Lekarze i prawnicy UJAWNIAJĄ szokujące FAKTY ws. eksperymentów medycznych na niemowlętach!

Ja ogólnie nie lubię tego gatunku muzycznego i szczerze go unikam i nie słucham, ale chciałbym "promować" mojego kumpla jeszcze z czasów podstawówki, który pochodzi z okolic Łomży. Pozdro dla Rafała.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7c63uVcz7aQ

Maruda, a jakie Ty masz zdanie na opisywany tu przeze mnie temat?

Treść jest ukryta

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/uke-vectra-ma-zaplacic-350-tys-zl-za-naruszenie-praw-abonentow

rudy błazen z druhem

mam na sprzedanie nową maszynke philipsa :) bo mojemu mężowi nie pasuje,ma za delikatną skórę :D jakby co to na meila klus89@o2.pl

Odbieram połączenia przychodzące, ale wychodzące nie działają

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Nie mogę nigdzie znaleźć tego źródła
Quick Draw

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

Za oknem śnieżek pada
a w sztabach satanistów
wre praca nad sposobami
szybkiego mordowania ludzi.
...
Jeden z przykładów pracy umysłów
ludzkich zapewne zapewne krótko potrwa.
Poniżej... .. .
.
..
...
C19 był skoordynowanym wysiłkiem globalistów
w celu redukcji populacji –
dr E. Garcia

https://drnowopolskipolskapanorama.home.blog/2024/01/09/covid-19-byl-skoordynowanym-wysilkiem-globalistow-w-celu-redukcji-populacji-dr-e-garcia/

Na 4lomza też morduje się myśli ludzkie.
Zaś przykładem jest - ten m.in. temat.
...
Nie to napisałem co zostało z tematu
Lekarze i prawnicy UJAWNIAJĄ szokujące FAKTY ws. eksperymentów medycznych na niemowlętach!
...
..
.
Czy #admin może wytłumaczyć się z procederu?

Hajhitlo dvpokrato, twój idol dr Mengele, nie takie eksperymenty czynił. Marzy ci się powrót do tych czasów.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org