Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA Czarneccy Pilnie poszukiwani... |
brawo zachciało się Czerniawskeigo, odwiedził sporo partii, ostatnio SLD. Znaleźli godnego następcę Brzezińskiego, śmiechu warte. Tamten nic nie robił, a ten udaje, że coś robi zadłużając miasto. Główne inwestycje to budowa rynku, przebudowa placu koło ratusza i hali targowej oraz bulwary, Veneda i park przemysłowy oraz zakup Skody (prezydent polski lata 30 coś letnim samolotem). Machlojki w galerii Narew to pewnie nie przypadek, kolejna machlojką jest park przemysłowy.Likwidacja koleji, podatek śmieciowy, śmieszne rondo koło Kauflandu. Na szczęście w 2014 wybory ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA Czarneccy Pilnie poszukiwani... |
wiecie jak na tesco to maja wyższe ceny niż w kauflandzie czy lidlu to na początku wielki szał za tydzień niebędziw ludzi szybko tam niezawitam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
:)
|
|
Ostatnio pół miasta za tym przejeździłem i znalazłem pod blokiem nawet nie wiedziałem że taki sklep jest. Ul. Wyszyńskiego, sklep elektroniczny.
|
|
Trzeba przyznać, że redaktor Cezary Zborowski ma <jaja> . Nie boi się narazić tutejszej klice:-))))) Szacun:-)
|
|
Panie Cezary Zborowski BRAWO!!! Do czasu nie obejrzenia tego ( czyli do dziś ) myślałam że w ratuszu faktycznie zajmują się poważnymi sprawami... Ale nie! To o czym jest w tym reportażu - to jest poważna sprawa...!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |