Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczyt COP27 w Egipcie zakończył się fiaskiem, ale UE nie rezygnuje. Uśmiercanie węgla i krów |
juz ci uwierze,ze zadzwoniles i koledze sie nie przyznales i ze sie nie bales ze ten kolega to przeczyta na forum,wiez fantasto przenies sie na inne forum i tmfantazjuj,bo ja gdybym zrobila cos takiego jak ty to nie pisalabym na forum z obawy ze ten kolega od razu bedzie wiedzial,ze to ja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczyt COP27 w Egipcie zakończył się fiaskiem, ale UE nie rezygnuje. Uśmiercanie węgla i krów |
Musze przyznac, ze temat niezle mnie ubawil przy porannej kawie :)
|
|
Re: Szczyt COP27 w Egipcie zakończył się fiaskiem, ale UE nie rezygnuje. Uśmiercanie węgla i krów |
Temat zastępczy na podtrzymanie popularności 4lomza i ostrzeżenie jak może być, gdyby naprawdę to się zdarzyło.
|
|
Tak jak w temacie proszę o wasze wszelkie opinie? Placa? Czy sa elastyczne godziny pracy itp...
|
|
Cześć. Który najlepszy fryzjer do uczesania fryzury na wesele.. ? Bo niektóre są dobre, ale np. do dopasowania koloru, obcięcia włosów, ale do układania już niebardzo. Chodzi mi konkretnie o układanie włosów.
|
|
Florysta - Absolwent, który ukończy ten kierunek może z powodzeniem znaleźć miejsce pracy w kwiaciarniach bądź firmach zajmujących się dekorowaniem wnętrz i organizujących wystroje na przyjęcia. Jak twierdzą specjaliści, układanie kwiatów przestało być zajęciem dla każdego, a profesjonalni floryści poszukiwani są nie tylko w całej Polsce, ale też za granicami naszego kraju. NAUKA ZA DARMO!!! Czas trwania nauki: 2 semestry Nauczysz się między innymi: o projektować i wykonywać dekoracje roślinne, o aranżować florystyczny wystrój wnętrz oraz otwartej przestrzeni, o podstaw działalności gospodarczej we florystyce, o rozróżniać środki techniczne i materiały dekoracyjne, o elementów historii sztuki i kulturoznawstwa. Zajęcia w systemie zaocznym (sb.-ndz co dwa tygodnie) Zostały ostatnie miejsca! Wyślij formularz teraz : www.zak.edu.pl/formularz_kontaktowy Centrum Nauki i Biznesu ŻAK, al. Legionów 40
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |