Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosyjska agentura w Polsce broni rosyjskiej agentury na Węgrzech!!!!!!!!!!!! |
Czyli jednym słowem uczelnia troszkę nas robi w "bambuko".... I to tak na sam koniec....Nie ładnie, nie ładnie.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosyjska agentura w Polsce broni rosyjskiej agentury na Węgrzech!!!!!!!!!!!! |
Witam, Jestem instruktorem pływania, zapraszam na lekcję w cenie 10zł za godzinę efektywnego nauczania. Od podstaw, bez nerwów, trening dla początkujących. Zapraszam serdecznie. Jestem absolwentem Akademii Wychowania Fizycznego i Sportu w Gdańsku, trenerem fitnessu a dodatkowo w wolnych chwilach uczę pływania. Nauka możliwa dopiero od następnego tygodnia w tym bowiem przebywam poza Łomżą. Proszę o kontakt na nr tel 85 7191 091. Pozdrawiam Serdecznie
|
|
Re: Rosyjska agentura w Polsce broni rosyjskiej agentury na Węgrzech!!!!!!!!!!!! |
za darmo wymienianią u goska w pomie „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No No Dzerka, super pies :) Szkoda. Mam nadzieję, że właściciel się odnajdzie.
|
|
Może polataj po forach i zobacz co ludzie piszą. Ewentualnie najpierw zajrzyj do wersji elektronicznej, a później kup.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |