Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to już pora na powrót tzw. z d... wziętych, kupionych ekspertów od covida? |
nie skumałem z tym pudłem przyznaje bez bicia :))) Cholera , ale strzelanina w Fargotexie Idę spać bo jeszcze zabłąkana kula mnie trafi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to już pora na powrót tzw. z d... wziętych, kupionych ekspertów od covida? |
W tym filmiku nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania. Fakt, dowiedziałem się, czym jest PRAWDZIWY harlem shake, ale pytam o ten "współczesny" :)
|
|
Re: Czy to już pora na powrót tzw. z d... wziętych, kupionych ekspertów od covida? |
tak i 4 tysie na łape kopsnie . Kurna , ale szpilek i kabaretek im chyba nie każe wciągać :)))
|
|
Czy ktoś wie gdzie w Łomży mogę kupić lukier plastyczny?
|
|
wujek południe wcale się nie dziwię, że ludzie przychodzą pijani skoro w twoim 64 godzinnym tygodniu pracy nie mają nawet czasu się nachlać i wytrzeźwieć. Skróć tydzień do 40 godzin to i normalni ludzie zaczną pracować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |