Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie wojna, trolle na usługach swojej ojczyzny Rosji przejawiają niespotykaną akcję antypolską na tym forum. |
niedługo nikomu ten swistek nie bedzie przydatny paliwo po 10 zl radar na radarze itp nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie wojna, trolle na usługach swojej ojczyzny Rosji przejawiają niespotykaną akcję antypolską na tym forum. |
Stare porzekadło mówi raczej, że jesteś tym co jesz. Większość łomżan to Biedronki :)
|
|
Re: Będzie wojna, trolle na usługach swojej ojczyzny Rosji przejawiają niespotykaną akcję antypolską na tym forum. |
i kijankę, co by na głazie kalesony np. wytrzepać! dla niewtajemniczonych-kijanka to taka deska, która się pranie nad rzeka na kamieniu trzepało.
|
|
Witam, prawie trzy miesiące temu urodziłam dziecko poprzez cc. Od dwóch miesięcy jestem na diecie bezmlecznej (gdyż krowie mleko szkodzi dziecku) . Nie jem produktów smażonych, nie jem słodyczy. Ograniczyłam posiłki. Głoduję!!! Waga niestety nie spada. Chciałabym zacząć odchudzanie z dietetykiem. Bardzo prosze o informacje na temat dobrego dietetyka w Łomzy. Prosze o namiary. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a ja pomarzę trochę, bo brak funduszy mnie do tego zmusza... a marzę o czymś takim już długo, długo... mały klub, gdzie w spokoju i miłej atmosferze piwa napić by się mogło, a co dziennie inna muzyka... i country i jazz i dysko polo i co by sobie kto wymarzył i zażyczył, takie tematyczne wieczorki... a raz w tygodniu np. scena dla samouków, niech by się zaprezentowali... a gaża symboliczna, ale przed nimi kapelusz i zadowoleni klienci "nagradzali" by te występy... i taki Patrick S. który do kultury by nawrócił małolata jednego, czy drugiego co po 1-nym piwie Brusa L. udawać by zamierzał... tak, żeby bywali i młodsi i starsi, a kokosów z tego nie musiała bym zbierać, ot tak! wszystko w miłej sympatycznej atmosferze! grywam od czasu do czasu w totka (wiem, idiotka jestem!) ale może kiedyś... wtedy otworzę coś takiego i wszystkich Was tam zaproszę! pepesza
|
|
Orientujecie się czy u Pani dr można wykonać cytologię na NFZ?
|
|
Dlaczego zniszczyć? Zrobiłaś co mogłaś, podeszłaś uczciwie do tematu, coś Ci się w zamian należy.
|
|
czy można napić się tam łomżyńskiego piwa?? jedynego w swoim rodzaju??
|
|
Bo To Polska Nie USA
|
|
Witaj . Mam na sprzedaż sims 2 pets za 20 zł . NFS carbon own the city 15zł bez pudełka . Fifa 08 20 zł . Gta Liberty City Stories 25 zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |