Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy kogokolwiek jeszcze coś w tym kraju dziwi ? Pisio-katolskie robactwo zeżarło ten kraj. |
Pomysł z tanimi samochodami wydaje się niezły, kwestia tylko, czy udałoby się Wam rzeczywiście utrzymać niskie ceny. Im mniejsza wartość produktu, tym mniejsza marża :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy kogokolwiek jeszcze coś w tym kraju dziwi ? Pisio-katolskie robactwo zeżarło ten kraj. |
Ja bym proponował bardziej jakieś usługi nakierowane na Warszawę czy Białystok, z tym że pracowników z Łomży. Powód jest prosty, w Łomży są wielkie zasoby dobrej i wykwalifikowanej siły roboczej. Co do punktów usługowych czy sklepów w samej Łomży to na tą chwilę raczej niewielkie pole do popisu. Z resztą ktoś kto ma dobry pomysł na taki sklep czy usługę, na pewno nie odda za darmo na forum. Zamiast pytania "co można otworzyć w Łomży" proponował bym inaczej skonstruować pytanie: "czego (usługi/produktu/sklepu) brakuje Wam w Łomży". Niby niewielka różnica, a jednak nieco inne podejście do tematu. Klient nie lubi jak się jemu coś wciska, lubi słuchać co może otrzymać. http://videolomza.blox.pl/
|
|
Re: Czy kogokolwiek jeszcze coś w tym kraju dziwi ? Pisio-katolskie robactwo zeżarło ten kraj. |
macie jakieś wieści czy już ktoś dostał ofertę pracy
|
|
O! Pierwszy raz słyszę o pubie PRL
|
|
Tylko w Mewie żywe przez cały rok a jutro gość będzie wędził i będzie tradycyjnie wędzona rybka wiem bo zamówiłem pstrąga wędzonego właśnie na jutro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |