Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy Jestem klonem żyda paplaka? |
No coś ty, uzbierano ponad 90 tyś zł! "90.874 złote wpłynęło wczoraj do godz. 21.00 na konto bankowe obsługujące łomżyński XXI Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Choć sam finał i towarzyszące mu zwykle wydarzenia przebiegł skromnie, łomżyniacy wykazali się ogromnym sercem i otworzyli swoje portfele przed wolontariuszami." http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3687-hojni.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy Jestem klonem żyda paplaka? |
To masz te swoje pozytywne komentarze popaprańcu zasmarkany:):) Autor: manon (---.lomza.mm.pl) Data: 13-01-13 14:12 Ciasto smakuje jakby było z proszku, a dodatków na pizzy, tyle co kot napłakał. Dnnooo!!! A na stronie nie ma menu. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: stefan czesio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-01-13 00:11 Widać że w Diavolo nie jadłeś , ten post mówi wszystko............ i nie reklamuj podrabiaczy promocji i menu .........strasznie nie lubię jak ktoś na cudzej pracy i pomysłach próbuje biznes robić. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: szogunek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-01-13 19:51 brak sosów na wynos pizza za cienka i smak taki sobie ale może się wyrobią z czasem ja na razie podziękuje ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// To narazie tyle. Dbaj edziu o gimbusów dbaj bo chłopie z torbami pójdziesz jak oni przestana wagarować a zaczna chodzic do szkoły :):)
|
|
Czy wiecie gdzie w Łomży można kupić świeże ryby morskie?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ale te akurat bija na głowę wszystkie pozytywne :)
|
|
Czy morskie to nie wiem ale rzeczne to na pewno na Woj. Polskiego na przeciwko kościoła.
|
|
oj wiesz co, parsknę tyko śmiechem, bo nie mam o czym gadać z debilem ;] jesteś głupi, że aż boli.
|
|
podłączam się do pytania. szukam dobrego stomatologa.
|
|
Idz i zapytaj, lub zadzwoń, temat na forum potrafisz zalozyć, a zadzwonic z zapytaniem juz stanowi problem.nr tel znajdziesz w GOOGLE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |