Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wysłać Godek do Chile... |
chistoryczny ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wysłać Godek do Chile... |
Jowita, ty się czasem zastanawiasz nad tym co piszesz? czy tak se jaja robisz? Jak nie masz pojęcia np o tym które dziecko gdzie chodzi i domyslać sie o co komu chodziło pisząc posty, albo która matka jest gorsza i co na obiad mężowi zrobiła, albo kto się jej dziećmi zajmuje, jeszcze się pochwal że ty najlepiej lody robisz w tym przedszkolu to juz zupełnie mnie rozwalisz. A może już też rozszyfrowałaś, że to ja brzydula, asienka czy kto tam jeszcze i na pewno wszyscy jesteśmy ze starego zarzadu edukatora albo czyjąś rodziną. Po co ciągniecie jeszcze tą komedie tutaj? Same domysły, kto się za kogo podszywa. BEKA z Was coraz większa, a jeszcze kolega papik czy jakoś tak który tu sobie urządził konkurs kto może zostać jego nałożnicą i o niczym innym nie myśli, tylko czyta posty i ocenia kto się nadaje na nałożnicę... Nałożnic może szukaj przyjacielu u siebe w gimnazjum, te tu to w większości starsze panie dla ciebie. Skończcie to już błagam.
|
|
No ja myślę że dobre materace ma Intex i najlepiej u nich, albo u przedstawiciela
|
|
Miałem identyczzną sytuację. Problem rozwiązał, ku mojemu zadowoleniu, p. Śmiarowski - tuż za "Retro" (kier. Nowogród). Radzę unikać zakładu p. Kijewskiego, szczególnie pracującego tam człowieka, cechującego się poszarpaną twarzą i naderwanym prawym uchem. Nie jest uczciwy, a kasę żdziera!
|
|
Mieszkam w Łomży, czy ktoś wie lub zna nr telefonu gdzie mogę zadzwonić i sprawdzić mój aktualny stan opłat za energię elektryczną. Wiele nómerów telefonów jest nieaktualna
|
|
Na AL Legionów jest biuro PGE, zajdz i zapytaj.przez tel nikt CI takich info nie udzieli.
|
|
więcej niż 3500?
|
|
przyjmuje na ul. wyszyńskiego na fundusz zdrowia tylko trzeba raniutko iść i czekać w kolejce ;) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Tylko Wróżbita Maciej prawdę Ci powie :)
|
|
Podejrzewasz już kogoś o to?
|
|
Wiem,że po wypłatę jeżdzą ciężarówką do banku.
|
|
a można jakieś namiary na nią.?
|
|
MASA! rudy błazen z druhem
|