Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz używa brudnych szmat |
witam serdecznie założyłem specjalinie login bo jak się czyta te głupoty to się płakać chce do katevalleey tak sie skłąda ze wiem jaki zespół prezętujesz , ale nie bede wymieniał jaki , bo to nie oto tu chodzi . a tak do sprostowania katevalleey to były członek zespołu i niestety ale serce boli jak zespól w którymś coś próbował skutecznie sie rozwinoł a wasz nowy skłąd gra 2 imprezy rocznie ale na poczatek dobrze i tyle , i proponuje skaczyć te oczernianie , bo za waszym imieniem idzie krytyka nietylko na nasz zespół a nas naszczeście nikt przez forum nie wybiera pozdrawiam zespół Amor
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz używa brudnych szmat |
ten maly to chyba spedalone dziecko zezowatego !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
super umaluje i uczesze :)
|
|
Ja mogę polecic Ceckowskiego z zambrowa...w wyszukiwarce bedzie numer i chyba stronka...robią i fotorelace i video.. U mnie Pan kamerzysta (ślub odbył się w lipcu 2010) super się spisał, rozweselił w dzień ślubu, podpowiadał, stres odszedł, super kontakt...mialam na weselu jedną kamerkę a efekt taki jakby krecone z kilku, suuper wszystko... Byliśmy z mężem bardzo zadowoleni jakością i pomysłami filmu..o i oddanie filmu w ciągu dwóch-trzech tyg więc ekspresowo;) Pozdrawiam Justyna
|
|
Czy wybiera się ktoś jutro tj 08.01 do Zakopanego? Bądź gdzieś w tamte okolice?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |