Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzaski w Kongresie USA |
Te trzy ścieżki mieszczą się dokładnie na 1 milimetrze , czyli grubość jednej to pewnie 1/4mm lub 1/5mm, nie mam suwmiarki na dokładny pomiar. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzaski w Kongresie USA |
Tak z ciekawości tylko zapytam,czytając Twoje posty zastanawiam się jak można kogoś takiego jak TY jeszcze poniżyć? Swego czasu była to taka jedna o nicku Czarnasukaczarna,ale jej poziom wypowiedzi był na troszkę wyższym poziomie. ps . z Zezowatym też miałem i pewnie mam dalej na pieńku,ale to już inna sprawa.
|
|
maly nie bądz taki super. bo ty i zezowaty to jak ch.... i jajca.
|
|
W takim razie psi pomiocie nie mam o czym z tobą dyskutować.
|
|
Proboszczowie bez żenady wypowiadają się o kopertach na potrzeby parafii i kościoła a kto da na potrzeby wiernych, którzy niejednokrotnie cierpią z powodu biedy i braku pracy. Kościół i jego wielebni opłacani są przez państwo i to całkiem nieźle. Poza tym ofiary na tacę, śluby, pogrzeby i inne ofiary... nieopodatkowane bez żadnej kontroli, nie mówiąc o ogromnych majątkach ziemskich itd. To się nazywa skromność i pomaganie biednym w myśl przykazań.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |