niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kiedy pielgrzymka bogaczy..?

skoro zwalnia się miejsce na stanowisku,żeby zatuszować przyjęcie na nie człowieka"po znajomości" ogłasza się tzw.konkurs.ogłoszenia o pracy,o ile nie były żartem(z takimi się kiedyś spotkałem)są ściemą.jest tylu znajomych,których można zatrudnić,że nie trzeba czytać CV chyba,że trzeba wybierać wśród znajomych:-).

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kiedy pielgrzymka bogaczy..?

Dokładnie lepiej wziąć kogoś profesjonalnego, na weselach może i się nie znam, ale byłem na kilku różnych imprezach w życiu, na kilku było ok ale pamiętam jedną gdzie wodzirej okazał się być jakimś gościem z łapanki i w rezultacie okazało się być drętwo, może obrazek niżej wyrazi to lepiej.

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/563ad00b89e467a46f9c97f1f32eb01f.jpg?1341091100

Edziu, chłopczyku CHWALIPIĘTO tracisz zimną krew, bo autopromocja Ci nie wyszła ?

Przestań pisać bzdury - w każdym temacie się udzielasz nie mając " zielonego " pojęcia o sprawach w których się wypowiadasz.

To mnie zmartwiłeś tym co teraz wyskrobałeś,
a ja Cię trochę lubiłem, bo czytając Twoje wypociny miałem tu niezłą polewkę z Ciebie.

Oj, niegrzeczny chłopczyk !

Moim zdaniem ten pomysł jest tak samo idealnie trafiony jak organizacja MŚ w piłce nożnej przez Tadżykistan.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org