Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piechociński: To mówicie, ze Premier JK w latach 2006-2007 i Prezydent LK 2005-2010 , Premier Szydło pozwalali poprzez respektowanie ustawodawstwa UE na łamanie Konstytucji? |
Szacun. ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piechociński: To mówicie, ze Premier JK w latach 2006-2007 i Prezydent LK 2005-2010 , Premier Szydło pozwalali poprzez respektowanie ustawodawstwa UE na łamanie Konstytucji? |
jak mogl Ci uciec i nie zapamietales numerow he ***** ***
|
|
Re: Piechociński: To mówicie, ze Premier JK w latach 2006-2007 i Prezydent LK 2005-2010 , Premier Szydło pozwalali poprzez respektowanie ustawodawstwa UE na łamanie Konstytucji? |
Dziękuję Wam bardzo za wszystkie informacje :) Czyli 110 osób pomieści się bez problemu? Mnie bardzo urzekło te podwórko... :) A czy za dodatkowe atrakcje typu grill się płaci? I czy ta cena jest uwarunkowana ilością ciepłych dań?
|
|
Gother ma rację. Najlepszą metodą jest sprawdzenie każdego podzespołu oddzielnie. rudy błazen z druhem
|
|
chłopaki dzięki za tą wspaniałą akcję pomocy dla Domu Samotnej Matki. Jestem pod ogromnym wrażeniem. W mistrzowski spsoób obaliliście czarny pijar podłej ekipy Tuska na wasz temat. Trzymam za Was kciuki i jestem cholernie dumny z waszej postawy. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
jasne, ze szukają łosi, co zapłacą, przerabiałam ten temat, wezwanie do zapłaty potem ponowne wezwanie i nic...odpuścili sobie.Poza tym z tego co pamiętam to było napisane, ze 10 dni jest za free na przetestowanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |