Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kopsnij szluga |
Pollecam sie wrocic z tym dalej, do rzecznika praw konsumenta. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kopsnij szluga |
W temacie rozkładów jazdy poruszonym przez Czikiego - od 2 stycznia 2013 bedą zmiany na niektórych liniach t.j. 1, 2, 4, 6, 7, 13, 15. Największe zmiany dotyczą linii 1. Na konkretnych tabliczkach przystankowych - jeżeli będą zmiany rozkładu - data obowiązującego rozkładu jazdy zostanie wpisana jako 02 stycznia 2013. Będą jednak takie przystanki, na których rozkłady jazdy nie ulegają modyfikacjom i tej daty nie będzie. Stąd może powstać wrażenie, że są tam nieaktualne rozkłady. Ale to jest również informacja dla tych osób, które mają wydrukowane obecne rozkłady , że jest on nadal aktualny. Myślę, że po świętach zostaną opublikowane nowe rozkłady na stronie www.mpklomza.pl Co do rozkładu na Nowogrodzkiej to schnie lakier i jutro/pojutrze będzie wisial poprawiony :). Prawde mówiąc gdybyś Cziki zadzwonił do MPK bezpośrednio i poinformował o zauważonym błędzie, szybciej sprawa zostałaby załatwiona. Tak więc prośba do wszystkich ( ten nie robi blędów co nic nie robi) - jak zauważycie jakieś niezgodności to dzwońcie do mpk lub ślijcie info na maila - tak będzie szybciej dla wspólnej korzyści. Z góry dziekuję.
|
|
|
idz do inspekcji handlowej,ksiecia janusza 1 od podworka „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Myślałem, że skoro osoba o nicku Kurczak często odpowiada na forum o sprawach MPK to pisałem o tym tutaj na forum. Co do rozkładu to kilka razy czekałem na autobus z tego przystanku i o godzinie według rozkładu i nie pokrywała się godzina przyjazdu z godziną z rozkładu, być może to było jednorazowe ale było. Mam nadzieję, że rozkłady będą aktualne na każdym przystanku ;)
|
|
Gdyby obowiązywał system jednomandatowych okręgów wyborczych to ten pan poseł, po tylu latach bezskutecznego siedzenia na stołku już dawno by zmienił zawód. Tymczasem mamy system proporcjonalny i do sejmu wchodzą podstawieni przez wodzów pionki. http://videolomza.blox.pl/
|
|
Popieram przedmówcę. Zanim coś zmienisz Panie Prezydencie zastanów się z 2-3 razy a najlepiej posłuchaj mieszkańców/wyborców a nie tylko przedsiębiorców.
|
|
Niestety można tylko raz. Pomimo promowania akcji na forach oraz fb widać, że łomżyniacy pomocni nie są :( Wystarczy porównać z innymi organizacjami biorącymi udział w akcji :( „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Ok, dzięki Cziki. Ps. Jestem przekonany, że "Kurczak" nie jest pracownikiem MPK , bo nie mieliśmy sygnału o tym błędzie w rozkładzie. Pozdrawiam
|
|
czekamy na nowe rozkłady na stronie MPK _______________________________ www.student.lomza.pl
|
|
Akcja "Kibice Dzieciom" trwa jeszcze dziś i jutro ;) Zachęcam do przynoszenia szczególnie długoterminowych produktów spożywczych, ewentualnie jakichś słodyczy dla dzieciaków ;) http://videolomza.blox.pl/
|
|
panie mogły odmówić zwrotu spokojnie. w lomzy z tego co wiem to nie jest sieciówka - właściciel mogl im zabronić zwrotów a prawo tego nie zakazuje
|
|
Buhehehehehehehehehehe - a ja mieszkam w nowym bloku współnoty mieszkaniowej - poodśnieżanie na błysk bo administracja o to dba a Wy dalej bijcie pokłony Spółdzielniom z Gierka wziętym, Prezesom i ich Świcie.
|
|
Jak w temacie za ile poszła?
|
|
Od kilku lat nikt nie odśnieża ulicy Prusa na kawałku dojazdu do przedszkola! Ten kawałek jezdni tonie od kilku lat w śniegu, a ludzie przyjeżdżają po dzieci do przedszkola i toną w zaspach. Ulica należy podobno do miasta więc "służby" odśnieżają regularnie wszystkie okoliczne jezdnie, nawet te malutkie, tylko nie ten kawałek drogi na Prusa. Tak dzieje sie od kilku lat i ŁSM zwala to na miasto, ale tez nie interweniują. To normalny, zwykły, klasyczny łomżyńskie bajzel nad którym nikt nie panuje.... tylko pensje wszyscy odpowiedzialni regularnie dostają. urbi et orbi !
|
|
Od kilku lat nikt nie odśnieża ulicy Prusa na kawałku dojazdu do przedszkola! Ten kawałek jezdni tonie od kilku lat w śniegu, a ludzie przyjeżdżają po dzieci do przedszkola i toną w zaspach. Ulica należy podobno do miasta więc "służby" odśnieżają regularnie wszystkie okoliczne jezdnie, nawet te malutkie, tylko nie ten kawałek drogi na Prusa. Tak dzieje sie od kilku lat i ŁSM zwala to na miasto, ale tez nie interweniują. To normalny, zwykły, klasyczny łomżyńskie bajzel nad którym nikt nie panuje.... tylko pensje wszyscy odpowiedzialni regularnie dostają.
|
|
|
ma ktos instrukcje do tego programu ? lub mógł by podać strone na ktorej sie znajduje
|
|
jarecki 40 bzdury walisz jak nic
|
|
Witam! Tak jak w temacie, gdzie najlepiej w łomży. Chodzi o iPhone 4. rudy błazen z druhem
|
|
na Wyszynskiego niektore odzywki ma tansze jak w necie przynajmniej ja mam tak ,no fakt ok 300zl tam na miesiac zostawiam
|
|
masakra...
|
|
Oświadczam że termin końca świata został przesunięty na rok 2014 z powodu nowych niższych cen w sieci Biedronka.
|
|
Nie , nawet kurierzy mają w dupie takie miasto i wolą prowadzić odziały w Ostrołęce! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Zostawiajcie samochody na Pl.Niepodległości jest odśnieżony i bez płatny pozdrawiam Zbyszek P
|
|
jak w UPC w piątek było wysłane to przy wysyłce nie STANDARD ale EXPRESS PLUS powinnaś dostać :D ale to dużo kosztuje, więc.... zależy co zamawiałaś... jak jakiś produkt w sklepie OleOle! to oni mają taką umowę z kurierami, że przy zamówieniach złożonych w piątek do 15;00 kurierzy normalnie rozworzą w sobotę, niedzielę i poniedziałek w ramie GWARANCJI DOSTAWY PRZED ŚWIĘTAMI.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |