Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Udana zasadzka na pedofili. Wśród zatrzymanych trzech pracowników koncernu Disneya |
Masakra ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Udana zasadzka na pedofili. Wśród zatrzymanych trzech pracowników koncernu Disneya |
maskara
|
|
Re: Udana zasadzka na pedofili. Wśród zatrzymanych trzech pracowników koncernu Disneya |
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368 łomża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368 łomża!!!!!!!!!!
|
|
Masakra ...
|
|
katevalley - co do ilości cesarek nie jestem do końca pewna tego, ale słyszałam, że cięcie brzucha nie jest tu problemem, bo faktycznie wycina się starą bliznę i zszywa w tym samym miejscu, ile cięcie macicy. Podobno nie można przeciąć macicy dwa razy w tym samym miejscu, więc każda kolejna cesarka powoduje powstanie na macicy kolejnej blizny, a więc kolejnego potencjalnego "najsłabszego miejsca". Każda kolejna ciąża jest mocniej zagrożona możliwością pęknięcia macicy i komplikacjami. Tak więc nie ma chyba maksymalnej liczby cc, ale ze względu tylko na zdrowy rozsądek i zbytnie nie ryzykowanie nie poleca się więcej niż 3-4 cesarki. Oczywiście można więcej razy być w ciąży, ale każda kolejna ciąża niesie za sobą dużo większe ryzyko pęknięcia macicy i innych niebezpiecznych komplikacji.
|
|
Edvard18 on ci w dupę ty mu loda::: może tobie maruda poda wreszcie swój adres i będziesz miał okazje mu obciągnąć????
|
|
często pojawiają się ogłoszenia tej firmy
|
|
witam jestem mieszkancem łomży ale byłem mieszkancem kuleszki i co do pytania o groby niemieckie to wiem gdzie jest pochowanych dwuch niemieckich żołnierzy wiem to z opowiadan i widziałem jak pszes kilka lat pewna staruszka stawiała tam znicze a temu bo to jej mąsz tych niemców tam pogżebał prawdopodobnie zabili ich partyzaci rozebrali i zostawili te miejsce to las pszy samej skrajni drogi w kierunku na łąnczyn. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |