Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakazane patriotyczne pisenki przez H G Waltz |
[*] [*] [*] ;(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakazane patriotyczne pisenki przez H G Waltz |
To jest budynek przy Rynku Kościuszki, pamiątka po naszej byłej, niezapomnianej, wiecznie żywej PZPR. Pozdrowienia Jurand
|
|
|
Ptysiu80: odezwij się na moje GG 6669863. Mam dużo książek w języku angielskim. Napisz tylko, jaka tematyka Cię interesuje, napewno coś wybierzemy. Ja już je wszystkie przeczytałem. Zbych
|
|
zgadza sie Mikolajki:)
|
|
prostytutki, w przypadku zalegalizowania, musialyby sie ujawnic /np. w urzedach/,mysle, ze taki pierwszy raz w urzedzie dla kazdej bylby przezyciem traumatycznym, o ile by sie odwazyly pieniadze panstwu na pewno by sie przydaly, tylko, zeby to panstwo umialo je wykorzystac prawde mowiac prostytutki srednio mnie interesuja, jakies tam zdanie mam, to sie wypowiedzialam bardziej interesuje mnie kwestia aborcji czy nawet ciagla walka pielegniarek o podwyzki, bo to w jakim stopniu mnie dotyczy zapewniam, ze gdyby moj maz chodzil do postytutki, to byloby mi obojetne, czy ona placi podatki czy nie jemu pewnie tez one same powinny zawalczyc o swoje prawa ja nawet nie wiem, czy one chcialyby legalizacji
|
|
>> a teraz mają płacić, choc ani nie korzystają tutaj ze służby zdrowia, ani innych instytucji Urodzili się oczywiście w Anglii, tam też kończyli szkoły i płacił za to oczywiście angielski, a nie polski podatnik. Prawda?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |