Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Mowa miłości” środowisk LGBT+ w praktyce: szydzenie z Pana Jezusa, Kościoła i papieża |
Nie zamierzam nikogo skarżyć, interesuje mnie: Kto pełni nadzór nad ośrodkami nauki jazdy? Gdzie ewentualną skaargę mogę złożyć?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Mowa miłości” środowisk LGBT+ w praktyce: szydzenie z Pana Jezusa, Kościoła i papieża |
Witam!!! Czy wiecie ile się czeka na wynik MS w Olsztynie ( pozytywny oczywiście) ???? ja czekam już 3 tyg i nic nie dostałem ani listu ani tel????? Pozdrawiam
|
|
Re: „Mowa miłości” środowisk LGBT+ w praktyce: szydzenie z Pana Jezusa, Kościoła i papieża |
To masz szczęście że nie robiłas zakupów u mnie :):) Bo zobaczyłabys jak dba się o porządek na póleczkach :):)
|
|
z kulturą to ja jestem "na ty", tak że honor Ci zwracam, bo nie słusznie posądziłam Cię o nieumiejętność kierowania autkiem! ale podtrzymuję tezę, obyś ze skargami się powstrzymała! dla dobra Twojego! życzę owocnej nauki i zdania za 1-szym razem! obyśmy się nigdy na krzyżówkach jakiś ze sobą nie "cmoknęły"! czego Tobie i sobie z całego serca życzę! pozdrawiam!
|
|
a pochwały w takim razie do kogo mogę kierować:P
|
|
Przyjmujesz zaproszenie?Hmmm w poniedziałek wybiorę się do Ciebie ba zakupy,a że jestem wybredna to sie przygotuj na ostre wejście.
|
|
Zapraszam :) Zobaczysz jak sie porządek trzyma :):) Pooglądaja i jeszcze dziękuja za to ze pozwoliłem im obejrzec hahaha :):):) ![]() urbi et orbi !
|
|
Maruda,a ciebie jeszcze nie drapnęli?Słyszałem,że mają na ciebie jakiegoś haka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |