poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Coś dla paplika czyli jak LGBT uczyła tolerancji muzeumanów.

RZEPICHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kompa masz angielskiego, ale klawisz Ci się dalej zacina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Coś dla paplika czyli jak LGBT uczyła tolerancji muzeumanów.

Fantic, a myślisz że miała szanse wygrać z Piaskiem? Bzdury piszesz. Ten program jest nastawiony na gaże pochodzące z sms-ów i nawet największe larum w Łomży by nie pomogło.
Jak wytłumaczysz to, że odpadł zespół Beaty Kozidrak? W dużych miastach ludzie mogą sms-ami wpłynąć na wynik, ale Łomża nie ma na to wielkich szans.
Wiele osób i tak by nie głosowało z zewnątrz na Julę.
Powiem tak, kibicowałem zespołowi z Łomży, nie Juli, ale sms-ów nie wysyłałem, bo uważam to za stratę pieniędzy, które wolę przeznaczyć na hospicjum i tak robię. Ogólnie występy łomżyńskiej grupy była fajne, ale nie zachwycające. Cieszę się, że zespół z Łomży zaszedł tak daleko, ale nie oszukujmy się, nie miał dużych szans na główną wygraną.

Trzeba zmienić folder docelowy ale też nie wiem jak...:(

Kotka zaginęła kilka dni temu w rejonie ulic Nowa/ Szosa Zambrowska/ Kierzkowa/ Projektowana. Jest średniej wielkości, charakterystycznego umaszczenia, ponadto jest nieufna wobec ludzi. Jeżeli ktoś odnalazł kota lub wie, gdzie może obecnie przebywać proszę o informacje pod nr telefonu: 507720375 lub mailowo: tomasz.grab@yahoo.pl

DZIĘKUJĘ ZA POMOC!

Witam gdzie znajdują się w Łomży salon Plusa ?? Gdzieś na Południu bo na stare miasto to mi się nie chce lecieć

Trza się dzielić z bliżnim a nie być takim egoistą jak Tenis.

Mojej Mariolki nie terzeba picować więc może Cię zastompić na tym weselu,a i fotki młodzi by mieli super.

Ja to mam taki biały korektor i nim się posługuję.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org