niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Aj waj aj waj tak nie można pan...

bylem w kilku miejscach, zostawilem CV i nic. odpowiadam na ogloszenia o prace, co jakis czas pytaw w PUPb i nic. chyba cos ze mna jest nie tak. po co sa te ogloszenia, jak i tak nikt sie nie odzywa? jestem za slaby, nie nadaje sie do normalnej pracy? ilu jest takich pracownikow, ktorzy cos robia, a zupelnie sie nie nadaja do danej pracy? chore to jest.

wkurzony juz jestem i sorry za skladnie niepoprawna. pisze to co mysle.

poza tym jezeli chodzi o doswiadczenie zawodowe. jak mam je kuzwa zdobyc, jak nigdzie nie moge sie zatrudnic i9 go zdobyc. na staz sie nie kwalifikuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Aj waj aj waj tak nie można pan...

Masakra

Witam. Ja tez chetnie pojezdze z wami jednak wylacznie po asfalcie/ sciezce.
Marek

Re: Aj waj aj waj tak nie można pgtowan...

naprawde nie chce byc zlosliwa -------------ale jeszcze troche to w Lomzy bedziemy mieli tylko szmatexy.Ja tez lubie tam zachodzic a podam przyklad na Gwozdzieju ,ktory mial duzy sklep obok bylej "mazowieckiej" bylo co kupic z czego wybrac w tej chwili jakies resztki zwozi porwane ,zniszczone , male-jednym slowem dziadostwo!!!!!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Herbatka z pigwą - świetna sprawa, bardzo zdrowa szczególnie przydatna w jesiennym okresie :)

a u was wszystkich każą robić po 6-8 zębów ? Ja zawsze thx za taką usługę, robię tylko te, które bolą lub wyłazi spora próchnica. Jedynkę już 3 lata temu kazali mi robić, a do tej pory bialutka i nie boli. Gdzie oni widzą w niej próchnicę xd. Ładna bajera

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org